Вінниця - #Місто Успіху! (Новини компаній)

Вінниця - #Місто Успіху! (Новини компаній)

Уявіть собі - ви потрапили в Місто Успіху!

Місто, де дух успішності та впевненості відчувається з першого погляду, з першого візиту. Де кожен досягає успіху - в сім’ї, на роботі, в суспільстві. Де кожен в змозі реалізувати власні ідеї для сталого розвитку свого міста за підтримки місцевої влади у взаємодії із бізнесом та під контролем громади.

І все це завдяки проекту - Місто Успіху! Місія якого - це створення середовища постійної генерації ідей розвитку міста, де кожен житель громади відчуває свою значимість у суспільстві завдяки платформі, де соціально-значущі проекти реалізуються виключно в співпраці громади, влади та бізнесу.

По суті https://uspih.vn.ua/ - це платформа по моделі спільнокошту, яка діє на території та в інтересах вінницької громади. Як саме?

  1. Ініціативні люди генерують ідею, яку хочуть втілити в нашому місті. Наприклад, вуличний кінотеатр. Вони розміщують ідею на платформі у вигляді проекту з відеопрезентацією, кошторисом,планом реалізації та командою.

  2. Суб’єкти громади висловлюють свою підтримку проекту у вигляді спільного фінансування або непідтримку, якщо проект не отримує необхідної суми за вказаний авторами період.

  3. Далі - реалізація проекту, його моніторинг та звітність перед громадою

В перспективі реалізація усіх проектів у Вінниці здійснюється через Місто Успіху.

Завдяки Місту Успіху будуть втілюватись соціальні ініціативи містян, одночасно формуючи середовище для генерації таких ініціатив, адже у місті їх багато і вони шукають підтримки влади та бізнесу. В результаті цікаві громаді проекти будуть розвиватись та підтримуватись, а неактуальні відходитимуть на другий план. Суспільство буде максимально залучене до формування вектору розвитку свого міста

Нещодавно Українська Соціальна Академія стартувала всеукраїнську програму “Демо-дні” по підтримці соціальних проектів, де кожен охочий мав змогу презентувати та відстоювати свій проект перед та потрапити до спеціальної програми акселератора, яка має на меті надати знання та менторсько-експертну підтримку, що допоможе учасникам вдосконалити прототипи своїх соціальних підприємств та під наглядом професіоналів вивести їх на якісно новий рівень.

Розробники даного проекту - це студенти та випускники Вінницької IT-Академії  (Михайло Басенко, Юлія Бурлачук, Юлія Смірнова, Олег Ванжула, Інна Безбах, Маргарита Свистун), пройшовши попередній відбір, прийняли участь у першому пітчингу, що відбувся 2 квітня в Тернополі.

Команда успішно презентувала “Місто Успіху” і пройшла відбір до соціального акселератора, де матиме змогу продовжити розвивати проект.

Це поки що єдиний проект з Вінниці, який потрапив до акселераційної програми і на нього очікує 3,5-місяці:

- P2P менторство для від ключових експертів у галузі (20+ менторів);

- постійний моніторинг результатів росту проекту під час та після програми;

- багато самостійної роботи “в полях” з користувачами даного проекту;

- доступ до спільноти однодумців та кращих українських та міжнародних бізнес-експертів;

- можливість поборотися за грант на розвиток стартапу та взяти участь у молодіжних міжнародних обмінах;

- підготовка та фінальна презентація напрацювань команд перед потенційними інвесторами на Demoday.

Як повідомив директор ІТ-Академії - Роман Мельник: “Стартап вже виведений в продакшен і проходить тестування. І в найближчому майбутньому ми плануємо залучити якомога більше партнерів і запустити перші проекти для реалізації. Далі активно розвивати платформу та працювати над завоюванням довіри вінничан їх максимальним залученням до розвитку Міста Успіху та контролем реалізації успішних проектів для громади”.

 

Прес-служба
Вінницької ІТ-Академії

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up