Вінницька Команда Зе бореться за перемогу – Сергій Кармаліта (Прес-служба Сергія Кармаліти)

Вінницька Команда Зе бореться за перемогу – Сергій Кармаліта (Прес-служба Сергія Кармаліти)

Дострокові вибори до Верховної Ради, виходять на фінішну пряму і скоро Вінниччина знатиме всіх кандидатів у народні депутати від Команди Володимира Зеленського. З цього приводу відомий політик і громадський діяч, член Команди Зе – Сергій Кармаліта прокоментував хід виборчої кампанії та резонансний візит Президента до Франції.  

– Наш Президент нещодавно знову підтвердив що не збирається покривати корупціонерів та «бариг», що роками розкрадали бюджет країни, Міністерства оборони та сиділи на потоках із відкатками – і вже скоро почнуться «посадки». Втім, багато хто з них зараз намагається сховатися від Закону за депутатською недоторканністю і тому бере участь у дострокових виборах до Верховної Ради. 
Втім, наша Команда Зе показала, що у виборчому списку партії «Слуга народу» і на округах не буде осіб із заплямованою репутацією, «перебіжчиків» чи «покупців» мандатів. Це принципова позиція Команди Зе, - заявив Сергій Кармаліта. – Шанси пройти в новий парламент отримали молоді, успішні, позитивні люди… І ніякого «чорного піару», зведення рахунків чи компромату на конкурентів від членів Команди Зе не буде. Всі ці «совкові» методи приходу до влади залишились у минулому. І якщо хтось із політиків старої формації цього не зрозумів, то 21 липня вони отримають остаточний «вирок» від виборців Вінниччини і Вінниці… Адже наша Команда Зе активно працює за загальну перемогу партії Слуга народу, яка має всі шанси отримати більшість голосів у Раді, створити коаліцію, обрати достойного прем’єра, відповідальний Кабмін та реально покінчити із Епохою бідності  в Україні.         

Але спочатку перед Президентом стоїть вирішення питання війни, окупованого Донбасу і Криму? 

– Так, візит нашого лідера Володимира Зеленського в Париж і інтерв'ю Президента німецькій газеті Bild перед візитом до Німеччини всім показали, що він за ЄС, за НАТО і ніякого реваншу проросійських сил не буде.

Цитую Володимира Зеленського: «Я скажу Путіну: Крим - це Україна! І Донбас – це Україна! А Російська Федерація має виконати рішення Міжнародного трибуналу ООН від 25 травня і звільнити 24 українських моряків і судна, які вона захопила біля Керченської протоки. Я вдячний за тверду та послідовну позицію Франції та Мануеля Макрона в засудженні дій Росії в Азовському морі та в Керченській протоці.
Ми й надалі співпрацюватимемо з Францією та іншими партнерами – членами НАТО, щоб гарантувати безпеку мореплавства у Чорному та Азовському морях і безперешкодний прохід суден у Керченській протоці», – сказав наш Президент. 

– Значить європейським курсом України тепер «рулить» Команда Зе? 

– Звісно, адже наш Президент у Парижі заявив, що Україна вже є частиною європейської сім'ї, а євроінтеграція – це основне прагнення українського народу. А щоб мати можливість приєднатися до спільного економічного, правового, митного та цифрового простору ЄС, нам, за словами Володимира Зеленського, потрібно показати переконливі результати.  

Скажу чесно, я пишаюсь тим вибором і вибором своєї родини, друзів, колег, однодумців із Команди Зе у Вінниці та області, який ми зробили 21 квітня. Тепер ми без відпусток разом із нашою молоддю, студентами та активом Команди Зе працюємо над новою перемогою вже на виборах до парламенту. І сподіваємося, що липневий «урожай» відсотків підтримки вінничанами курсу Президента Зеленського буде ще більш переконливий за квітневі 63% по нашій області та 73% по Україні. І наші аргументи для перемоги Команди Зе прості та переконливі – МИР, курс на ЄС, НАТО, припинення тарифного геноциду і тотального беззаконня та несправедливості… І досить політиків, які словами Володимира Зеленського перетворили Україну в порохову бочку, де Крим та Донбас — бікфордів шнур. 

Щиро Ваш Сергій Кармаліта  

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up