Вікторія Галіцька – хто вона і навіщо йде в політику? (Політична реклама)

Вікторія Галіцька – хто вона і навіщо йде в політику? (Політична реклама)

Вікторія Галіцька – кандидат у народні депутати Верховної Ради України від виборчого округу №12 (Замостя, Тяжилів, Можайка, Київська, ВПЗ, Хімік, Хутір Шевченка, Старе місто, смт.Вороновиця, смт.Десна, с.Великі Крушлинці, с.Вінницькі Хутори, с.Лука-Мелешківська, с.Писарівка, с.Цвіжин – Лівобережна Вінниця і  прилегла частина Вінницького району),  посвідчення № КД-1885.

У політиці не була, проте має чіткий план дій, знає головні проблеми 12 округу та способи їх вирішення.

Вік: 30 років
Освіта: вища юридична.
Діяльність: керівник ТОВ «Династія В. В.», благодійниця, меценат.
Сім’я: заміжня, має двох синів
Місце проживання: м. Вінниця, вул. Київська, 29

«Сьогодні більшість кандидатів представляють якусь із політичних партій. Зауважу, що я самовисуванка, безпартійна. Тому що зі старих партій не підтримую жодну, а нові – себе ще не проявили в дії. Відтак, «риба гниє з голови» – голову ми змінили, залишилося змінити нашу систему управління державою. Я готова підтримати новообраного Президента, якщо його дії свідомо будуть спрямовані на розвиток нашої країни та на добробут українців. Вірю, що всі разом ми зможемо змінити країну на краще!

Стара політика має залишитися в минулому, як ганебна історія. Потрібно робити глобальну «чистку». Проте, не лише парламенту, але й Міністерств, регіональних та місцевих органів влади. Потрібно кардинально змінювати систему! Я буду підтримувати нові партії, з огляду на їх дії. Країна потребує особистостей, які є лідерами, мають досвід управління і знають, що таке нести відповідальність за людей.

Виокремити якусь одну проблему нашої країни неможливо, адже у нас їх чимало і всі вони глобальні. От, до прикладу, економіка. Ми не можемо лише знизити тарифи і тоді стане краще жити. Ні! Потрібно провести ряд рішучих змін: підвищити заробітні плати, створити нові робочі місця, реконструювати старі підприємства та запустити нові, залучити європейські інвестиції в бізнес та інфраструктуру країни, викорінити корупцію і, врешті-решт, забути про бідність. Підтримка малого бізнесу не просто словами, а діями. Для початку – надання підприємцям кредитів на розвиток бізнесу за адекватною відсотковою ставкою. В українців величезний потенціал, для розвитку якого потрібні гідні умови.

У наших дітей малі шанси на достойне майбутнє в рідній країні. Отримавши освіту, молодь має обмеженні варіанти працевлаштування. Трудова міграція: за різними оцінками від 5 до 7 млн. українців працюють за кордоном. Чому люди їдуть з України?! Молодь та старше покоління змушені їхати за кордон у пошуках можливостей забезпечити свою сім’ю. Наші громадяни мають залишитися і розвиватися в Україні та отримувати європейську заробітну плату.

Я зі своєю командою була на зустрічах з виборцями. Зробила для себе висновок – люди давно зневірилися, що в цій країні можна щось змінити. Але радіють, що молодь прагне змінювати Україну на краще. Ми не маємо права втрачати ще п’ять років. Більшість запитують: «А що ви обіцяєте?». Я не обіцяю нічого! Я – за реальні дії! Робила, роблю і буду робити все для людей, а мандат депутата дозволить мені зробити більше справ для мешканців 12 округу та України в цілому вже на законодавчому рівні.

Я молода, завзята і активна. Готова працювати 24/7, спрямовувати всі свої дії на розбудову успішної держави. Вже 8 років займаюся благодійністю і волонтерством. Маю успішні проекти, націлені на розвиток дітей. Моя компанія більше року надає безкоштовні юридичні, бухгалтерські консультації та консультації ОСББ мешканцям нашого міста. Йду до Верховної Ради України, тому що живу в Україні і відчуваю всі глобальні проблеми. Я, так само як і ви, оплачую комунальні послуги. Ціни на тарифи мене також вражають. Я знаю, як з цим боротися!

Мої дії будуть спрямовані конкретно на:

  • Зниження тарифів.
  • Підтримку малого та середнього бізнесу.
  • Вдосконалення спортивної сфери.
  • Інтелектуальний та творчий розвиток молоді.
  • Розвиток жінок в суспільстві.
  • Допомога людям похилого віку.
  • Покращення якості освіти.
  • Розширення можливостей для розвитку дітей.

Моя позиція – це відкрите спілкування з людьми! Лише так можна почути людину і разом знайти шлях вирішення її проблеми. Для цього ми плануємо створити відкритий офіс, де кожен зможе особисто зі мною поспілкуватися, поділитися проблемами та пропозиціями. Також будуть надаватися безкоштовні юридичні та бухгалтерські консультації. Проводитися курси та тренінги на різну тематику, в тому числі й для дітей. Ми йдемо в ногу з часом. Тому буде створено групи в соцмережах та телеграм-каналі, де щодня зможете побачити звіт моїх реальних справ як депутата. Я обіцяю, що моє обличчя Ви будете бачити не лише в екрані телевізора, але й на особистих прийомах в офісі і відкритих зустрічах.

Основний  пріоритет моєї депутатської діяльності  у Верховній Раді України – захист інтересів вінничан на всеукраїнському рівні.

Давайте разом змінювати країну на краще!»

З повагою, Вікторія Галіцька – кандидат в народні депутати Верховної Ради України від виборчого округу №12.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up