У книгу «Майбутнє України — талановиті діти» внесли вінничанку Марію Рябошапко

У книгу «Майбутнє України — талановиті діти» внесли вінничанку Марію Рябошапко
  • Дівчинка навчається у Вінницькій дитячій музичній школі №2. Марія майстерно виконує складні музичні композиції, вправно грає на фортепіано і має неймовірний артистизм.
  • У 2022 році, рішенням міського виконавчого комітету, юну вінничанку внесли у книгу «Майбутнє України — талановиті діти» — до розділу «Талановиті діти Вінниччини».

Колекція нагород Марійки постійно поповнюється грамотами та дипломами шкільного, міського, всеукраїнського та міжнародного рівнів. За високі досягнення портрет дівчинки розмістили на «Дошці пошани» музичної школи. Про це інформує Вінницька міська рада.

Творчий шлях піаністки розпочався у п’ятирічному віці, коли мама привела її до музичної школи.

Перші два роки Марійка займалася у групі раннього естетичного розвитку «Бджілки». Згодом дівчинка почала відвідувати заняття з фортепіано, у 2022 році уже перейшла до п'ятого класу.

Відео дня

«Марійка, коли вперше прийшла на заняття, відразу ж спіймала ніжні нотки фортепіано, які наповнили її маленьке сердечко, — каже викладачка ВДМШ № 2 Тетяна Синявська. — Дівчинка щодня вдосконалюється, постійно у творчих пошуках, любить підбирати мелодії, вчиться імпровізувати».

До речі, Марія Рябошапка нещодавно посіла перше місце у дистанційному Міжнародному двотуровому фестивалі — конкурсі мистецтв «Феномен From Ukraine» (м. Харків). Він відбувся дистанційно, а частину конкурсних внесків організатори перерахували на допомогу ЗСУ.

 

Читайте також:

День прапора. У Калинівці влаштували тематичну фотосесію для немовлят

Україна відзначає День Незалежності. Цікаві факти про країну

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up