Рейтинг вінницьких блогерів сформовано. Організатори запрошують на церемонію нагородження

Рейтинг вінницьких блогерів сформовано. Організатори запрошують на церемонію нагородження
  • Фундація YUCCIE вже сформувала рейтинг блогерів і трендмейкерів Вінниці.
  • Голосування проходило у другій половині грудня до 25 числа на сайті 20minut.ua, а також у соціальних мережах.

За даними голосування будуть оголошені переможці рейтингу в різних номінаціях. На заході розкажуть про десять найпопулярніших Instagram-акаунтів, десять найвпливовіших Facebook-сторінок. А також організатори говоритимуть про тих, хто найактивніше описує вінницькі новини у соціальних мережах. На найпопулярніших блогерів та newsмейкерів чекають спеціальні сертифікати, а лауреати голосування отримують у нагороду статуетки.  

Отже, будуть визначені лідери голосування у номінаціях: народне голосування; вінницькі блогери та медійники; зіркові персоналії; кращі Instagram-аккаунти вінничан; найактивніші Facebook персоналії. Блогери, журналісти, громадські активісти, фотографи та телевізійні зірки. Їх читають, лайкають, репостять і намагаються бути на них схожими. Вони першими стрімлять про події, пишуть про новинки, вони формують бренди.

Відео дня

– Нагородженню передував майже тримісячний відбір акаунтів у Instagram та Facebook, кожен міг запропонувати кандидатуру вінничанина для рейтингу.Автоматично вибірку зробити неможливо, оскільки соцмережі це забороняють. Тому вся інформація опрацьовувалась вручну. У підсумку маємо унікальні дані найбільш популярних персоналій, – зазначають організатори.

Проект є виключно громадською ініціативою, рівновіддалений від політики, релігії та комерції. Всеукраїнський «Рейтинг блогерів та трендмейкерів Yuccie» не претендує на абсолютну об’єктивність, але вперше презентує ТОП-100 у кожному обласному центрі України.

Додаткова інформація: оргкомітет рейтингу Андрій Станіславський, Анастасія Ващенко (тел.: 067-285-56-65, 050-288-09-96).

Церемонія нагородження учасників Всеукраїнського рейтингу блогерів та трендмейкерів YUCCIE пройде 15 січня. О шостій вечора організатори чекають на учасників та всіх бажаючих в молодіжному центрі «Квадрат» за адресою вул. Театральна, 15. Захід безкоштовний.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Наталья

    Більшість чую вперше. І взагалі це воінствуюче некомпетентні люди переважно, які розказують про космічні кораблі на просторах Великого театру

    Жора reply Наталья

    Ну они ещё ноги раздвигают там где это надо.
  • Жора

    Это называется ...Еби*е меня двое  бо одному нема шо...
  • Тинц

    Одні дівчата. Та ще й які гарні. )

    Наталья reply Тинц

    Не гарні, а накрашені

    Вінничанин reply Наталья

    Ви теж гарна )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up