Кандидати в народні депутати від ПП «Слуга народу» Вінниччини: «Зробимо їх разом» (Політична реклама)

Кандидати в народні депутати від ПП «Слуга народу» Вінниччини:  «Зробимо їх разом» (Політична реклама)

Восьмеро вінничан, які вирішили встати на захист інтересів своїх земляків і разом досягти позитивних змін у політичному, економічному та соціальному житті країни, Політична Партія «Слуга народу» висунула на позачерговому з’їзді кандидатами у народні депутати України по одномандатних мажоритарних округах Вінниччини. Вони активно підтримували Володимира Зеленського на президенських виборах.

Це абсолютно нові обличчя у політиці: юрист Максим Пашковський, ректор Вінницького кооперативного інституту Анатолій Драбовський, директор ТОВ «КУРС» Юрій Максименко, голова всеукраїнської громадської організації «Розвиток. Розвиток» Ірина Борзова, старший лейтенант ГУР МОУ Віталій Пращук, юристка Таїса Томляк, підприємець Олександр Коваль, громадський діяч Павло Довгань. Всі вони патріоти, здатні працювати в команді, мають лідерські здібності, інтелектуали,  відкриті до людей, активні, перспективні та  сучасні.

Кандидати були відібрані серед тих, хто подавав заявку на сайті партії. І саме ці люди є членами «Команди Зе!» на Вінниччині. Сьогодні в області вистачає бажаючих, які під брендом Президента формують собі позитивний політичний імідж, намагаючись пролізти у Верховну Раду. Прикро, але більшість самобрендованих вінничан під «Команду Зе!», цинічно використовують рейтинг Володимира Зеленського у своїх меркантильних цілях, негативно впливаючи на рейтинг Президента України та його потужної команди.

Кандидати в народні депутати по одномандатних мажоритарних округах Вінниччини, на спільній зустрічі розробили чіткий механізм роботи та підготували звернення до земляків, в якому закликають спільно вирішувати проблеми людей, забезпечити соціальний та економочіний захист кожного вінничанина від схем і відкатів, від кумівства і свавілля від байдужості і брехні у владі. Оскільки вони йдуть на парламентські вибори, аби реалізувати запит суспільства на кардинальні зміни. Цей запит потужний, він не вщухає після президентських виборів, а навпаки зростає. За даними соціологічних досліджень за місяць після другого туру президенських виборів доля українців, які вимагають радикальних змін, зросла із 83 до 87%. А станом на червень 2019 р (27.06.2019) за даними центру SOCIS рейтинг партії «Слуга Народу» серед тих, хто визначився і буде голосувати – 47,5%.

Підтримайте нові обличчя в політиці.

ЗРОБИМО ЇХ РАЗОМ!


 

Відкрите звернення кандидатів у народні депутати України

висунутих політичною партією «Слуга народу» на Вінниччині

 

Шановні земляки! Дорогі жителі Вінниччини!

Ми, команда кандидатів до Верховної Ради України від політичної партії «Слуга народу» від Вінниччини, звертаємося до всіх жителів нашої області.

 

В українському суспільстві склалась ситуація, коли кожен вирішує особисто для себе: чи має він характер і рішучість стати на захист людей!

Державою керували безпринципні та жадібні політики, яким наплювати на жертви, економіку, масове зубожіння, агресію. Вони наживалися на імпорті газу, вугілля, контрабанді та навіть на воєнних запчастинах. Люди втомились від злиднів, брехні, патологічної жадібності безвідповідальних політиків. Жодна діюча партія не виконала свої обіцянки. Спекуляції навколо проблем простих людей, теми війни, євроінтеграції стали замінником реальної кропіткої роботи народних обранців.

Люди зрозуміли, що політики їх дурять і вже не підтримують партії, які не виконують доручення, отримані від народу. Вони не зруйнували, а навіть добудували «під себе» стару політичну систему «згори-донизу» із прийняттям рішень десь у високих кабінетах і спуском «до виконання» на місцях. Ця система задовольняє партії олігархів, які продовжують працювати тільки на захист своїх бізнес-інтересів. Адже їм просто байдуже, як сьогодні виживають у занедбаних селах пенсіонери, у які класи зайдуть завтра діти та вчителі, як лікарю дістатись до хворого по розбитих дорогах.

Накерували! Досить! Встали і вийшли!

Люди вирішили, що в Верховній Раді мають бути абсолютно нові обличчя.

Україна має змінитись і перебороти ключові внутрішні проблеми: «кумівство», відсутність довіри, брехню, відсталу некомпетентність.

Українці практично одноголосно довірили майбутнє країни незаангажованому чесному та відкритому Володимиру Зеленському – людині, яка вірить у правду, відкритість і щиро прагне змін для народу України.

Але це тільки початок.

Вибори до Верховної ради – це фактично третій тур виборів Президента. Ми тільки на півшляху до перемоги. Володимир Зеленський має намір привести до Верховної Ради міцну команду нових політиків, викинути на смітник історії корупціонерів, шахраїв, пристосуванців, котрим не звикати перефарбовуватись, аби тільки далі грабувати український народ.

Голосуючи за нас, ви голосуєте за Зеленського та його впертий, рішучий поступ до змін.

Необхідність створення «Слуги народу» продиктована часом і важливістю якісного стрибка у розвитку української громади, її конкурентоспроможності, у протистоянні викликам сучасності.

Ми відкриті до спілкування і рішучі. Запрошуємо в організацію активних вінничан, небайдужих до долі нашого краю.

Обласна організація партії «Слуга народу» Вінниччини – це нові обличчя, це потужна команда вчителів, медиків, аграріїв, підприємців, це команда створена за принципом «знизу-вгору». До нас щоденно приєднуються тисячі людей, яким остогидла брехня та жадоба колишньої влади. Ми команда, яка не працює для кожного з вінничан.

«Слуга народу» – це виклик системі олігархічних партій. Ми очистимо українську політику від зграї корупціонерів! Вони підуть! Ми гарантуємо потужній рух уперед!

Ми чесно дивимось у вічі людям і відкрито заявляємо про свої наміри йти до Верховної ради і  ДІЯТИ ТАМ ПО СОВІСТІ ТА ЗАКОНУ. Зробимо їх разом!

Проголосуйте по совісті та за волею серця!

З повагою,

Персонально Ваші:

Кандидат по 11 округу – Пашковський М. І.

Кандидат по 12 округу – Драбовський А. Г.

Кандидат по 13 округу – Максименко Ю. В.

Кандидат по 14 округу – Борзова І. Н.

Кандидат по 15 округу – Пращук В. Ю.

Кандидат по 16 округу – Томляк Т. С.

Кандидат по 17 округу – Коваль О. Л.

Кандидат по 18 округу – Довгань П. О.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up