Двоє вінничан увійшли до Ради з молодіжних питань при Президентові України

Двоє вінничан увійшли до Ради з молодіжних питань при Президентові України
  • Президент підписав Указ щодо Ради з молодіжних питань, яким затвердив положення і персональний склад Ради з молодіжних питань.
  • До складу Ради увійшли 25 людей, серед яких двоє представників Вінниччини.

Народна депутатка Ірина Борзова і радник голови Вінницької ОДА з молодіжних питань Микола Кобися увійшли до Ради з молодіжних питань. Документ опублікували на сайті Офісу Президента.

Рада з молодіжних питань є консультативно-дорадчим органом при Президентові України.

Ірина Борзова зазначила, що продовжить:

Відео дня
  • вдосконалювати законодавство у сфері молодіжної політики
  • вдосконалювати механізми залучення молоді до безпосередньої участі у громадському житті, прийняття рішень на всіх етапах формування та реалізації молодіжної політики;
  • сприяти координації зусиль та забезпечення взаємодії між органами державної влади, органами місцевого самоврядування та суб’єктами молодіжної роботи.

Микола Кобися пише, що це новий рівень, нові можливості і ще одна відповідальність.

— Але я впевнений, що разом із командою та професіоналами, яких об’єднала Рада, ми зробимо низку якісних та корисних змін у сфері молодіжної політики, — повідомляє він на своїй сторінці у ФБ.

Довідка:

  • Основними завданнями Ради є напрацювання та внесення пропозицій щодо удосконалення механізмів залучення молоді до безпосередньої участі у громадському житті, прийняття рішень на всіх етапах формування та реалізації молодіжної політики, вирішення питань місцевого значення, розвитку спроможних інститутів громадянського суспільства, що працюють з молоддю;сприяння координації зусиль та забезпечення взаємодії між органами державної влади, органами місцевого самоврядування та суб’єктами молодіжної роботи; удосконалення законодавства у сфері молодіжної політики.
  • Також участь у підготовці проектів послань Президента України до народу, щорічних і позачергових послань Президента України до Верховної Ради України про внутрішнє і зовнішнє становище України з питань, що стосуються молоді. Рада має сприяти проведенню інформаційно-просвітницьких заходів, спрямованих на ознайомлення молоді з процесами державотворення, діяльністю органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

До речі

Якщо про депутатку і дружину голови ОДА Ірину Борзову знають вінничани, то Микола Кобися — не настільки публічний діяч. Він народився в 1994 році, в родині освітян на Вінницьких хуторах. Закінчив місцеву школу-гімназію №6 і Вінницький національний технічний університет (радіотехніка і телекомунікації). Потім чиновник вивчав публічне управління та адміністрування в Одеському інституті державного управління, працював в департаменті соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА. 

У жовтні 2021 року радник голови Вінницької обласної адміністрації Микола Кобися став героєм світських новин, бо одружився. Де гуляли весілля та хто наречена — читайте в цій публікації:

 

Читайте також:

Чи можна жінці зайти у церкву без хустки чи в штанах? Запитали священника, як поводитися в храмі

Водія, який скоїв смертельний наїзд у Кирнасівці і втік, випустили з-під варти

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анатолий Гордий

    зеленые  раскидывают  агентуру  готовятся  второй  раз  прорехать  лохам  по  ушам  и  кошелькам
  • Читач68

    Своїх  куди тільки можна.
    За дивним збігом обставин і депутатка, і дружини голови ОДА , тепер ще й нова посада.  Не можуть наїстися слуги...

    Вадим Дмитриев reply Читач68

    Ну, це ж свинорагуляндія, а не всякие там цивилизации. Чего же Вы еще ожидали? На последних выборах, достаточно было просто осмотреться в избирательных списках и чуть погуглить, чтобы понять насколько усугубилась ситуация. В списках ничего кроме всякого быдлача, дочек и сыночек, старых перекрашенной слизи и людей-никто. Нет кадров. Любой умный человек пару лет блюет от свынь и выезжает в приличные страны, чтобы не стучаться лбом о стены стран деградантов, стран отрицательного отбора.
  • Читач68

    Своїх примазуют куди тільки можна.
    За дивним збігом обставин і депутатка, і дружини голови ОДА , тепер ще й нова посада.  Не можуть наїстися слуги...

keyboard_arrow_up