Чому Леоніда Марцинковського бачить в своїй команді Володимир Гройсман (Політична реклама)

Чому Леоніда Марцинковського бачить в своїй команді Володимир Гройсман (Політична реклама)

На 12-му округу симпатії виборців на стороні кандидата-самовисуванця Леоніда Марцинковського. Це зафіксували соцдослідження, які проводились у місті та області, і результати яких буквально днями оголосили журналістам.

Насправді, така соціологія зрозуміла і логічна. Леоніда вінничани знають. Він – співголова Ради підприємців при Вінницькому міському голові, професійний адвокат. І що важливо: кандидатська програма Марцинковського, яку він буде реалізовувати у парламенті, проста, зрозуміла і нагальна, бо у тих змінах, які відстоює Марцинковський, зацікавлений кожен вінничан і кожен українець:

  • Негайно спростити податкову систему: адміністрування податків має бути легким, а податків за найманих працівників – менше. Податки мають платити усі, пільг для «обраних» бути не повинно.
  • Правосуддя має бути справедливим. Поліція, СБУ і прокуратура мають ловити злочинців і розкривати злочини, а не заважати бізнесу працювати.
  • Заробітна плата має бути гідною, а не середньостатистичною.

Я маю чітке розуміння, що потрібно малому і середньому бізнесу, аби в Україні сформувався потужний середній клас. Я знаю, які рішення потрібно ухвалювати у першу чергу, аби якість життя нашої громади покращилася, - каже Леонід Марцинковський. – Я йду до Верховної Ради, щоб підтримувати успішні вінницькі ініціативи на всеукраїнському рівні.

Кандидата Леоніда Марцинковського підтримує колишній мер Вінниці, а зараз Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Він чесно каже виборцям – нам у парламенті потрібна міцна команда, і у цій команді він бачить Леоніда Марцинковського. А за своїх кандидатів Володимир Гройсман відповідав і відповідає.

В інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону, аналізуючи виборчі списки та команди інших політичних партій, він зауважив:

«Що проблематично – самі лідери не знають своїх кандидатів. І так, про всяк випадок, кажуть: ось ми людей взяли, але, якщо вони погані, ви нам скажіть, ми їх виключимо. Хлопці, не можна так формувати команди, - говорить Прем’єр-міністр. - Якщо ви формуєте команду - несіть за це відповідальність. Чіткі задачі, чіткі критерії, чіткі цінності. Інакше, як у тому анекдоті: по чорному-чорному морю пливе єврейський піратський корабель під чорним прапором. І, про всяк випадок, під білим… Так не буває. Взяли людей? Уперед, несіть відповідальність».

В той же час, у своєму відеозверненні до вінничан Володимир Гройсман говорить:

«Дорогі вінничани, ви знаєте, що ми вміємо працювати на результат - і наше місто є тому підтвердженням. Але щоб ретранслювати цей успіх на всю країну, нам потрібна міцна команда. Команда професійних, надійних та принципових людей! І в цій команді я бачу Леоніда Марцинковського. Підтримайте нас! І ми зробимо наше улюблене місто та нашу країну ще кращими!»

У парламенті Леонід Марцинковський буде підтримувати ініціативи й реформи, які розпочав Володимир Гройсман уже на посаді Голови Уряду. Це у тому числі і децентралізація, яка дала більше свободи місцевим громадам і більше грошей не у центральні, а у місцеві бюджети. Грошима мають розпоряджатись люди на місцях, а не високі чиновники.

Завдяки об’єднанню громад і децентралізації на місцях залишаються надходження від податку з доходів фізичних осіб, акцизів, єдиного податку, податку на майно, плати за землю, туристичного збору тощо. Відтак нині влада як ніколи зацікавлена в створенні сприятливих умов для бізнесу, адже від його кількості та якості напряму залежать фінансові можливості міської казни, - каже Леонід Марцинковський.  - В результаті місто, село, селище отримують кошти не тільки на оновлені вулиці та сквери, а й на школи та садочки,  а бізнес - комфортні умови.

Ця свобода і більші надходження втілюються в тому числі й у доплати вчителям – з місцевого бюджету. Наприклад, на останній сесії міськради депутати затвердили муніципальну надбавку 20% педагогам дитячих шкіл мистецтва. Раніше затвердили надбавку педагогам у садочках та тренерам дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Не буде децентралізації – не буде такої можливості, та й багатьох інших.

Щоб реформа децентралізації стала незворотною – її потрібно закріпити у Конституції. Тобто за це має проголосувати парламент, бо саме там, у Верховній Раді, закони можуть ухвалити, можуть змінити, а можуть і зовсім відмінити. І саме тому у Верховній Раді має бути потужне лобі і сильна команда, яка буде боротися за зміни, триматиме чіткий курс і не дасть згорнути добрі напрацювання.

Я із самого початку своєї кампанії наголосив, що буду відвертим із виборцями, що не збираюся давати порожніх обіцянок, «роздавати гречку» чи «фарбувати лавки», як зараз модно, будувати свою компанію виключно на критиці, без конструктивного бачення способу вирішення проблем, - говорить Леонід Марцинковський. - Люди сьогодні не такі наївні, якими їх вважають багато кандидатів. Виборці чудово розуміють, кого вони обирають і чим має займатися народний депутат. Нинішні очікування та прагнення позитивних змін ми, як команда і я особисто зобов’язані виправдати.

Така позиція без популізму – це повага до виборців, відповідальність перед ними. Та й парламент – це не ринг для красномовців.

 

Олег Марченко

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up