Маленьких красунь Вінниччини запрошують взяти участь у фестивалі краси та творчості

Маленьких красунь Вінниччини запрошують взяти участь у фестивалі краси та творчості

Осінь у Вінниці розпочнеться красиво. 2 вересня в театрі імені Садовського відбудеться фінал VI фестивалю краси та творчості – «Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2018»!

Це яскраве шоу, на якому маленькі вінничанки змагатимуться за почесні титули і корони у трьох вікових групах та гран-прі фестивалю. А переможниці конкурсу як нагороду отримають незабутню подорож до Європи та унікальну можливість представляти наше місто на найбільш масштабних всеукраїнських і світових конкурсах краси.

Поки тривають останні дні реєстрації, і вже 3 червня відбудеться відкритий кастинг для тих, хто мріє стати фіналісткою фестивалю. Усі дівчатка, які попередньо заповнили анкету для участі, матимуть змогу наживо продемонструвати усю свою запальну енергетику перед журі конкурсу. Красуням необхідно буде показати свої навички дефіле, а також творчий номер до 2-х хв (для учасниць Міні Міс) та презентувати модельне портфоліо (для учасниць Міні Модель). Через кілька днів після відкритого кастингу будуть оголошені імені фіналісток фестивалю, які з серпня розпочнуть підготовку до грандіозного шоу.   

Відео дня

Протягом трьох тижнів репетицій учасниці будуть удосконалювати свої професійні навички: відпрацьовувати вміння впевнено дефілювати на сцені, тренувати пластику тіла та обличчя, вчитись працювати в команді.

Крім того, насичена розважальна програма дасть змогу конкурсанткам відволіктись від занять, активно відпочити і запам’ятати цей прекрасний період підготовки до шоу на все життя. Цікаві майстер-класи, екскурсії, пікніки та тематичні вечірки – лише невелика частина того, що підготували для маленьких зірок організатори.

До того ж, весь процес підготовки та день фіналу супроводжуватимуть спеціальні фотографи та відеографи фестивалю, і кожен учасник зможе  зберегти прекрасні моменти своєї участі в конкурсі у вигляді професійних фото, відео, а також пам’ятних подарунків. Адже всі дівчата будуть нагороджені стрічками, ювелірними прикрасами, коронами, м’якими іграшками та спеціальними призами від партнерів заходу.

Залишилось всього кілька днів реєстрації для того, щоб долучитись до цього неймовірного свята краси, талантів і творчості! Поспішайте!

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up