Порошенко розказав коли українська армія стане контрактною

Порошенко розказав коли українська армія стане контрактною

Президент України Петро Порошенко заявив, що вже наприкінці жовтня 2016 року Україна переходить на контрактну армію.

Про це він розповів під час передачі військової техніки українській армії в Чугуєві, що на Харківщині.

«За останні 15 років нам багато хто встиг пообіцяти, що армія України буде контрактною. А я кажу, що українська армія вже наприкінці жовтня буде контрактною. На військовій службі в Україні будуть знаходитися виключно добровольці. Як показує трьохрічна практика, в Україні немає дезертирів чи тих, хто не хотів би служити», - наголосив Порошенко.

Президент заявив, що особисто наказав, щоб вже до кінця поточного місяця всі військові, які підлягають демобілізації, повернулися до своїх рідних та близьких.

Також він пообіцяв, що призовники осіннього призову не будуть направлятися до зони проведення АТО та не будуть виконувати завдання по «побудові дач» чи іншої роботи, яка не стосується військової служби. 

Відео дня

Варто зазначити, що за три місяці служити за контрактом у Вінниці пішло 462 вінничанина.

Читайте також: Призов осінь-2016: для строковиків нові умови, і вони служити не хочуть

Коментарі (5)
  • Вишневский Игорь

  • Anonymous

    И пусть оно скажет моим бойцам куда я деваю их 1000 грн.  в де6ь
  • Борис Максимчук

    Пообіцяв він уже багато

    Борис Максимчук reply Борис Максимчук

    Гриценко: "Порошенко, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил: З жовтня українська армія буде контрактною, добровільною.



    Муженко, начальник Генштабу - Головнокомандувач Збройних Сил: Армія й надалі буде змішаною, служитимуть контрактники і призовники.



    Дві суботні заяви. Двох головнокомандувачів. Протилежного змісту."
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up