Кулінарні майстер-класи для дітей-переселенців. Що смачного готуватимуть та як потрапити?

- У Вінниці стартує цикл кулінарних майстер-класів. Починаючи з середи, 18 травня і до 1 червня учасників будуть вчити готувати традиційні страви подільської кухні.
- На події запрошують дітей внутрішньо переміщених осіб віком від 6 до 14 років.
У департаменті маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради зазначають, що на учасників чекають не лише цікаві завдання, а й спікери.
«Відома гастродослідниця Олена Павлова познайомить дітей з секретами створення традиційних наїдків Поділля, а Олександр Горчаков розкриє рецептуру оригінального вінницького фастфуду — улича. Крім цього, доступні для відвідування майстер-класи з приготування імбирного печива та грузинських хінкалі», — додає директор департаменту маркетингу міста та туризму ВМР Олександр Вешелені.
Відвідати події можливо лише за попередньою реєстрацією. Важливо: одна дитина може зареєструватись лише на один майстер-клас з переліку.
- 18 травня, 12.00 — Приготування імбирного печива (проводить Лариса Григорук). Реєстрація: https://forms.gle/xeoqSkTkgorCQ4S19
- 22 травня, 11.00 — Приготування хінкалі (проводить Володимир Литвинюк, шеф-кухар ресторану Georgian Factory). Реєстрація: https://forms.gle/i9AMQJp3FoaXPxdp7
- 25 травня, 11.00 — Приготування вінницького улича (проводить Олександр Горчаков, співзасновник УЛИЧ alt food). Реєстрація: https://forms.gle/v6sjvzzFNkMuX4yh9
- 29 травня, 12.00 — Приготування страв подільської кухні (проводить гастрогідеса Олена Павлова). Реєстрація: https://forms.gle/1n1WGjF55vMysGZ86
- 1 червня, 12.00 — Приготування страв подільської кухні (проводить гастрогідеса Олена Павлова). Реєстрація: https://forms.gle/qAEsM6Bv8mvCu3M97
Читайте також:
Через тиждень День вишиванки. У садибі Коцюбинського вже можна робити фотознімки
Легкі салати із цукіні, томатів та та редиски: оригінальні рецепти від Клопотенка
Тетяна Редько