Попри ризики — вантаж їде. З Вінниці до Харкова відправили 160 тонн продуктів

Попри ризики — вантаж їде. З Вінниці до Харкова відправили 160 тонн продуктів
  • Вінниця постійно допомагає жителям тих регіонів, де йдуть активні бої. У Харкові тривають обстріли, але попри це, сміливі водії продовжують доправляти до міста гуманітарні вантажі.

До Харкова вінничани уже відправили 10 вантажівок з гуманітарної допомогою — 160 тонн продуктів. Готують ще одну фуру. Про це розповів міський голова Сергій Моргунов.

— Харків продовжують обстрілювати росіяни. Чверть багатоповерхівок тут вщент зруйнована. Попри небезпеку, люди у надії поступово повертаються до рідного міста. Громада докладає усі зусилля, щоб налагодити нормальне життя за існуючих умов. І мешканцям громади надзвичайно потрібна гуманітарна підтримка, — каже Моргунов. — Для міста-мільйонника ми не вперше відправляємо продовольство. І важливо, що завжди знаходяться водії, які, незважаючи на ризики, допомагають доставити гуманітарні вантажі у зону бойових дій. Наша команда і далі буде організувати необхідну допомогу для харків’ян.  

Відео дня

Моргунов дякує усім, хто долучається до такої складної та небезпечної роботи. Зазначає, що гуртом ми сильніші та обов'язково переможемо ворога. Окрема подяка нашим військовим, завдяки яким ми можемо продовжувати жити і працювати.

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Коментарі

keyboard_arrow_up