Понад сім тонн вантажу відправили в АТО: «Це привітання нашим зі святами»

Понад сім тонн вантажу відправили в АТО: «Це привітання нашим зі святами»
  • Новорічний вантаж відвезли воїнам на Схід України
  • Кілька бусів з харчами та речами збирали, фактично, всією Вінницею.
  • А найбільше військові цінують дитячі малюнки, які зробили школярі з усього міста

Сьогодні, 20 грудня, біля будівлі мерії збирали гуманітарний вантаж для вінничан військових, що зараз є в АТО. Для них зібрали теплий одяг, медикаменти, їжу та багато іншого. І до цього процесу долучилися всі вінницькі школярі.

— Усією школою збирали. Там крупи, чаї, печиво, консерви. Обов'язково передали вітання зі святами. Намагаємося збирати волонтерську допомогу раз на місяць, — розказали десятикласники Діма та Влад зі школи №23.

Відео дня

Заступниця директора школи №23 Ілона Нечаєва розказала, що волонтерську допомогу з їх закладу надсилають військовим раз на місяць.

— Наприклад, цього місяця приносили речі та їжу батькі учнів початкової школи. У наступному місяці — середньої школи, а потім — старшокласники. Тому немає навантаження на всіх учнів одночасно, але всі допомагають нашим військовим на передовій. Найбільше цінують листи та малюнки від дітей. Живе слово також підтримує бійців, — заступниця директора школи №23 Ілона Нечаєва.

Серед волонтерів, що будуть везти вантаж на фронт, був вінничанин Анатолій Нечипорук.

— Андрюха, дай краще ти інтерв'ю, ти фотогенічнєй. Хлопець, ми робимо добру справу, веземо все, що треба, — сказав Нечипорук і пішов далі завантажувати автобуси.

Про те, що ж везуть на фронт, розповів чиновник міськради.

— Цей вантаж збирали фактично всім містом. До цього долучились діти з ДНЗ, шкіл, студенти, комунальні підприємства, «Муніципальна поліція», у якій, до речі, працюють учасники АТО. А також – інші підприємства, установи та організації, – розповів начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної і оборонної роботи міської ради Олег Парфілов.

Він додав, що крім їжі та теплих речей, військовим відправляють техніку.

— Це акумулятори для БМП, телевізор. Але, зрозумійте правильно, плазма потрібна військовим не для перегляду фільмів. До нього підключать камери нагляду, щоб слідкувати за пересуванням противника, — пояснив Парфілов.

«Надіслали багато продуктів харчування: 500 кілограм овочів (картопля, морква, буряк, капуста, часник та ін). Також – 20 кілограм копченого сала, 300 кілограм майонезу, 100 кілограм олії, 40 кілограм твердого сиру. Відправили 10 відер оселедця, 400 кілограм консервації, по 100 кілограм хрону та гірчиці. Також – яблука  (майже півтони), воду (півтори тони), хліб (100 кг), концентрат фруктовий (250 кг). А ще півтори тисячі пиріжків, стільки ж вареників та тисячу дерунів», — повідомляє прес-служба міськради.



Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Alexey Shytov

    Эй, пупкин с ивановым, валите в днр уже)

    Иванов Иван reply Alexey Shytov

    ху..ю  я в us и на вас дллбо..бов токо смотрю и ху...ею как вы охраняете наворованое прошенковой бандой

    Задунайский Торонтуй reply Alexey Shytov

    А ты чо не там?? Бз когда страшно??

    Пупкин Вася reply Задунайский Торонтуй

    У него диван не той модели )
  • Пупкин Вася

    Зачем столько  понтов ? Самопиар,  показуха , популизм , тьфу .

    Иванов Иван reply Пупкин Вася

    а это все нужно видить и фиксировать  а я думаю что прыдет конец этим долб..бам  во власти или ты уже не вериш
  • Иванов Иван

    да бандиты бандитов подержывают
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:36 Сталося аварійне відключення води на 16 вулицях та одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії «Ранкові зорі» 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up