«Вирвати Настуню з лап проклятої саркоми»: вінничани просять допомогти врятувати їхню доньку

«Вирвати Настуню з лап проклятої саркоми»: вінничани просять допомогти врятувати їхню доньку
  • 11-річна Настя Мейко останніх півроку щодня бореться за своє життя. У дівчинки — саркома Юінга, злоякісна пухлина, з ураженням кісток тазу і легких. 
  • Такий діагноз зустрічається лише кілька разів на мільйон. 
  • Настя вже пройшла два блоки хіміотерапії, але попереду її чекає складна операція. Вартість останньої для батьків дівчини непідйомна сума. 

Анастасія — єдина та довгоочікувана дитина у сім’ї Мейко з Вінниці. За словами мами Оксани, до захворювання Настя була активною та товариською. Дівчинка відвідувала гурток вокалу, волейболу та танців. Життя текло у звичному руслі, але у листопаді 2019-го Настя вперше поскаржилась на ниючий біль в області паху з правого боку. 

«Ми звернулися до хірурга, він призначив мазь і біль пройшов, але через деякий час знову повернулася. І так наші болі то припинялися, то починалися, тільки з кожним разом були сильнішими і в основному в нічний час. Згодом Настуся стала скаржитися, що ніжка болить до коліна. Потім болі з'явилися в області попереку», — говорить мама дівчинки.

Далі був ряд досліджень і підозри на діагноз, який шокував вінничан. За словами батьків, 19 лютого — це переломна дата у їхньому житті. 

Відео дня

«Як грім серед ясного неба винесли приговор — онкологія, неоперабельна пухлина ... Підозра на саркому Юінга. Пухлина дуже агресивна, вона росла не по днях», — продовжує Оксана. 

Як вияснили батьки Насті, в Україні лікарі лише двічі стикались з цією хворобою, тому пара вирішила лікувати доньку за кордоном. Фахівці в Туреччині погодилися прийняти дитину без повної суми на лікування, там підтвердили діагноз. Насті призначили складне, тривале та дороговартісне лікування. Вона має пройти шість блоків високодозної хіміотерапії, радіотерапію та операція за результатами хіміотерапії. 

Наразі дівчинка вже пройшла два блоки хіміотерапії та сеанси радіотерапії. Попереду її чекає складна операція у турецькій клініці. Її вартість — 23 500 євро, крім того потрібні гроші на наступні хіміотерапії. 

«Моє серце розривається, як подумаю про те, що ще доведеться пережити нашій дівчинці. Вона страждає, терпить, бідкається. З усіх своїх сил бореться за життя. Ви, тільки подивіться в її очі. У них вся біль дитини, яка бореться з бідою, з такою агресивною хворобою. Дивлячись в них, не можна пройти повз, серце обливається кров'ю. Їй потрібна ваша допомога. Допоможіть зібрати на операцію і хіміотерапію, нам потрібно встигнути вирвати Настуню з лап проклятої саркоми. Благаємо, всіх і кожного, не дайте збору зупинитися», — говорить мати дитини. 

Реквізити для допомоги: 

ПриватБанк 4149 4993 4592 6255 (Оксана Мейко, мама)

Приватбанк 4149 4991 4388 0738 (Яна Скрипаловська, тьотя)

Платформа для переведення коштів з усього світу: https://www.gofundme.com/f/7nc45-help-nastya

Читайте також: 

«Я до останнього не хотіла їхати за кордон»: Марина Кушнір полетіла на лікування до Іспанії

Волонтера Пашкевича, який потрапив у ДТП, прооперували. Потрібна допомога


 

Коментарі (1119)
  • Вол Бор

    ++++++
  • Вячеслав Науер

    +++++
  • Вера Замашна

    ++++++
  • Неля Гуминская

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up