У Вінниці в гуртожитку, де мешкають 160 переселенців, почали ремонт

У Вінниці в гуртожитку, де мешкають 160 переселенців, почали ремонт
  • Вже почалися будівельні роботи в гуртожитку, де зараз проживають внутрішньо переміщені особи.

Як повідомляє Андрій Очеретний з вінницької міської ради, поліпшення умов проживання для людей, які тікали від рашистських обстрілів у Вінницю стало можливим завдяки співпраці вінницької міської влади з проєктом “Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ”, керівнику Еріку Швайкгардту та команді GIZ в Україні.

— Ремонт здійснюємо за рахунок грантових коштів від Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) в сумі 120 тисяч євро. Йдеться про ремонт 12 кімнат , санвузлів та кухні на верхньому, дев’ятому поверсі, —  розповідає він. — Сюди входить заміна вікон, дверей, підлоги, внутрішнє опоряження стін та проведення мережі Інтернет. Для кожної кімнати придбаємо меблі — нові ліжка, тумбочки, шафи тощо. Крім того, будівельники відремонтують покрівлю будинку.

На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні

Відео дня

Наразі в гуртожитку проживають 160 вимушених переселенців. На період виконання робіт мешканці гуртожитку переселяться на нижчі поверхи. Там забезпечене безперебійне електро- та водопостачання.

Завдяки об'єднаним зусиллям, нам вдасться перемогти у цій війні!

Ми писали про те, що молоко роздає сімейна ферма «Господар» Жмеринського району. Робити це вирішили на початку війни, коли завод перестав забирати молоко. З середини березня молоко знов купують, але частину його, як і раніше, роздають багатодітним.

Близько 2,5 тисяч порцій їжі та сотні літрів бутильованої води, нагадаємо привезли рятувальникам та всім, хто допомагав постраждалим після ракетного удару по Вінниці.

 

Читайте також:

Син головного рабина України привіз допомогу пораненим від ракетного обстрілу Вінниці

Компенсація за знищене авто під час війни та інше важливе за 21 липня у Вінниці

Коментарі

keyboard_arrow_up