Пухлина в голові виявилася злоякісною: 10-річному хлопчику потрібна допомога

Пухлина в голові виявилася злоякісною: 10-річному хлопчику потрібна допомога
Фото: Олексій Буйненко з мамою
  • Вінничанин Олексій Буйненко в 3-річному віці переборов гострий лімфобластний лейкоз.
  •  Днями хлопчик переніс операцію на головному мозку, під час якої знайшли злоякісне утворення.
  • Рідні просять допомогти зібрати кошти на термінове лікування дитини.

Днями ми писали про 10-річного вінничанина Олексія Буйненко, якого 13 серпня прооперували в  Інституті нейрохірургії імені А. Ромоданова. В хлопчика виявили пухлину головного мозку і крововилив. 

В попередній публікації ми повідомляли, що дитині потрібні кошти на реабілітацію після операції в столичній клініці. Сьогодні від матері Олексія прийшли невтішні новини: цитологічні дослідження показали, що пухлина злоякісна, діагноз — лімфобластна лімфома.

Відео дня

«Довго не могла прийти в себе. Не сприймаю я це все, не можу і не хочу. Пухлина злоякісна, це 100%. В Охматдиті вчора сказали, що вже потрібно капати хімію і чим швидше, пройти всі обстеження, які вони вказали. Це МРТ, повністю з голови до п'яток, люмбальну, стернальну пункції з 3-х точок і ще безліч всього. На сьогоднішній день стоїть питання, де будем проходити дообстеження. Або ВОДКЛ або Охматдит. Зараз стоїть в заключенні: ліміфобластна лімфома. Але, як мені пояснили, в неї ще є види. Коли визначать, який саме скажуть, за яким протоколом будем лікуватись, чи воно виліковне і в якому місті (країні) це все буде відбуватись. Як я і казала, нажаль, попереду нас чекають чималі випробування», — повідомила на своїй сторінці у Фейсбук мама хлопчика Анна.

Дитині потрібна термінове лікування і хіміотерапія, бо хвороба повернулася і прогресує: у трирічному Олексій перехворів на гострий лімфобластний лейкоз.

Всіх небайжужих просимо допомогти зібрати кошти, щоб врятувати життя дитини. Фінансові можливості в родини Буйненко обмежені, а лікування буде дороговартісним: лише повторна імуногістохімія пухлини після операції коштувала батькам 5400 гривень.

 Реквізити збору коштів на лікування Олексія:

  • Буйненко Ганна Андріївна: А-Банк, 5375 2351 0886 8439
  • Буйненко Іван Миколайович: Райффайзен Банк Аваль, 4149 5001 4266 4906

Читайте також:

«Вирвати Настуню з лап проклятої саркоми»: вінничани просять допомогти врятувати їхню доньку
Шестирічний Кірюша бореться з раком. Ціна життя — 76 тисяч гривень в місяць

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2617)
  • Дмитрий Сушко

    Молите Господа Бога Иисвус Христа, Он исцелял многих и продолжает это делать по сей день! Читайте Библию (Новый Завет, Евангелие). Благословений, надеемся на Него.

    Дмитрий Сушко reply Дмитрий Сушко

    Иисуса*
  • Виктор

    Исцеление рака и других болезней для всех кто нуждается в помощи.


    "Исцели меня, Господи, и исцелен буду; спаси меня, и спасен буду; ибо Ты хвала моя". (Иеремия 17:14)


    В Днепропетровске на территории больницы им. Мечникова, в церкви в честь мучеников и бессребреников Космы и Дамиана, находится чудотворная икона Святого Луки Исповедника, который исцеляет от рака и других болезней, об этом было написано в газете "Звезда 4" город Кривой Рог, номер 8-1048 за январь 2008 года. Название статьи "Какие святыни помогут вас исцелить". Церкви телефоны: код +380562 - 47 17 15 и +380562-47-69-40.

    Зафиксированы случаи реального исцеления !

    Вторая, это чудотворная икона Богородицы "Одигитрия", которая исцеляет от рака и других болезней. Город Новомосковск, село Кулебовка. телефон: +380569358904 и +38056259000, в Свято-Покровском храме.

    Зафиксированы случаи реального исцеления !





    l монастырские рецепты – архим. георгий - Самое ... - LiveInternet

    http://www.liveinternet.ru/tags/%CC%CE%CD%C0%D1%D2%DB%D0%D1%CA%C8%C5+%D0%C5%D6%C5%CF%D2%DB+%96+%C0%D0%D5%C8%CC.+%C3%C5%CE%D0%C3%C8%C9

    Ответ: "Конечно, при таком серьезном заболевании как рак, необходим точный врачебный диагноз и наблюдение специалистов-медиков. Этот сбор, о котором идет речь, уже проверен многими людьми, и многим он помог. Применяли этот сбор и те, от которых официальная медицина вынуждена была отказаться, и те, кто только узнал о своем недуге — в начальной стадии. Приезжал мужчина, его выписали из больницы в безнадежном состоянии с диагнозом — рак легкого, как известно, рак легкого практически не лечится, но я решил все-таки дать ему этот сбор. Не знаю сколько он его принимал, но приехал он ко мне спустя 3,5 года — живой... Рекомендуемый сбор лечит злокачественные опухоли; обновляет строение клеток во всем организме; противопоказаний не имеет, наименование трав:

    Шалфей ......................... 35 г


    Крапива ......................... 25 г


    Шиповник ........................ 20 г


    Бессмертник..................... 20 г


    Толокнянка....................... 20 г


    Череда ........................... 20 г


    Полынь горькая ............... 15 г


    Тысячелистник ................ 10 г


    Ромашка .......................... 10 г


    Сухоцвет ........................ 10 г


    Чабрец .......................... 10 г


    Кора крушины ................. 10 г


    Березовые почки ............. 10 г


    Трифоль или липа ........... 10 г


    Сушеница ........................ 10 г


    Пустырник ....................... 10 г

    Сбор хорошо измельчите и смешайте. Затем возьмите 6 столовых ложек сбора (25 г), положите в эмалированную кастрюлю, залейте 2,5 л кипятка, настаивайте на очень медленном огне (95° — без кипения!!!) ровно 3 часа. За 3 часа отвар упарится до меньшего объема и станет концентрированным. Через 3 часа отвар процедить, охладить и поставить в холодильник. Пить в теплом виде по 1-ой столовой ложке (в очень тяжелых случаях по 3 ст. л.) 3 раза в день за 1 час до еды. Курс лечения- 30 дней, затем перерыв 10—12 дней и лечение повторить снова для закрепления. Настой хранить в холодильнике, пока он не закончится. Не забывайте при заваривании трав добавлять в отвары или настои святую воду (лучше крещенскую) — несколько капель".







    Чудесная помощь Киево-Печерских Преподобных: наше время www.molodost.in.ua/news/3708/

    Исцеление от СПИДА

    Записано со слов работницы Лавры Людмилы:

    «Р.Б. Н. приходил молиться к Преподобным в Пещеры Киево-Печерской Лавры. Н. был болен СПИДом. Из-за этой болезни он лишился всего: семьи, работы, друзей – и никому не был нужен. В Пещеры он ходил молиться в течение трех лет, и однажды, молясь возле одной из икон, почувствовал, что с него как будто снимается, слезает какая-то пленка. Через некоторое время он узнал, что больше не болен, СПИДа у него не обнаружили».


    Всё по вере нашей.......................



    Молитвы при разных болезнях

    Рак
    Пресвятой Богородице в честь Ее иконы «Всецарица» (Пантанасса). Молитва первая
    Пресвятой Богородице в честь Ее иконы «Всецарица» (Пантанасса). Молитва вторая
    Пресвятой Богородице в честь Ее иконы «Скоропослушница»
    Cвятителю Нектарию Эгинскому

  • Тетяна Купчинська

    +++
  • Дарья Хищенко

    ++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках Від читача 15:53 Збір для мого тата на бронежилет 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up