«ЖЕО» інформує стосовно ситуації по житловому будинку №38, що по вул. Академіка Янгеля

 Нещодавно на сайті «Vlasno.info» була опублікована стаття «На мешканців багатоквартирного будинку у Вінниці може впасти двохтонна плита» .

У даній статті зазначено, що «ЖЕО» ігнорує клопотання старшого по будинку  по вул. Академіка Янгеля, 38 Кавуна Е.М. про необхідність виконання ремонтних робіт металевих підпор для бетонних козирків над входом до під’їздів даного житлового будинку.

У зв’язку з цим, «Житлово-експлуатаційне об’єднання» вважає за необхідне звернути увагу громадськості та зокрема мешканців житлового будинку №38, що по вул. Академіка Янгеля, на наступну інформацію.

Варто зауважити, що впродовж 2017 року на житловому будинку по вул. Академіка Янгеля, працівники «Житлово-експлуатаційного об’єднання» виконали перелік робіт по утриманню вказаного будинку, а саме: дезінсекція підвальних приміщень (1-3 під’їзд) – 750 кв.м.; щомісячне прибирання сходових кліток – 420 кв.м.; прибирання прибудинкової території – 4047 кв.м.; обслуговування димовентиляційних каналів – 236 шт. (квітень) та 230 шт. (жовтень); покіс трави – 1768 кв.м.; ремонт м’якої покрівлі загальною площею 172,41 кв.м.; заміна запірної арматури – 4 шт.; очищення підвальних приміщень від побутового сміття; очищення покрівлі від снігу; технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання (заміна 15 ел. ламп, 2 патронів та 1 вимикач); ремонт малих архітектурних форм (лавочок та дерев’яних столиків, металевих труб) та їх фарбування; остіклення віконних рам (1 під’їзд 4 поверх); аварійне обслуговування та інші послуги.

Звертаємо вашу увагу на те, що з 14 травня 2017 року відповідно до Рішення виконавчого комітету Вінницької міської ради № 952 від 20.04.2017 року діючий тариф на послугу з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій житлового будинку, що по вул. Академіка Янгеля, 38 становить 3,31 грн./1 м.кв.

Максимальна сума по будинку, на виконання робіт товариством, становить 14 680 грн, за виключенням щомісячних витрат на прибирання, технічне обслуговування ліфтів, освітлення місць загального користування та енергопостачання ліфтів, сума витрат на інші роботи (поточний ремонт) – 5 000 грн.

Враховуючи обмеження тарифу, нарахування за роботи по житловому будинку №38, що по вул. Академіка Янгеля, виконувалися у деяких випадках частинами та станом на 01 грудня 2017 року витрати по виконаним роботам по будинку, що не враховувались в нарахування, складають 15 173 грн. (з ПДВ).

У зв’язку з цим, працівники товариства не мали змоги виконати ремонт металевих підпор одразу після звернення старшого по будинку. Варто зауважити, що звернення Кавуна Е.М. не було проігнороване керівництвом «ЖЕО», адже за вказаною адресою працівники товариства здійснили обстеження металевих опор козирків над входом до під’їзду житлового будинку по вул. Академіка Янгеля, 38 та запланували виконання вказаних ремонтних робіт на  кінець листопада – початок грудня 2017 року.

«Безпека мешканців житлових будинків є одним із ключових питань і, не дивлячись на заборгованість співвласників житлового будинку по вул. Академіка Янгеля, 38 перед товариством у сумі 15 173 грн., було прийнято рішення інвестувати додаткові кошти товариства на проведення ремонтних робіт металевих опор козирків над входом до під’їздів будинку», – зазначив в.о. директора ТОВ «ЖЕО» Олександр Майданов.

15 грудня 2017 року вказані роботи працівники «Житлово-експлуатаційного об’єднання» виконали, не залежно від того чи втручалися журналісти «Vlasno.info» в дану ситуацію.

Крім того, звертаємо увагу на те, що автор статті Оксана Лисенко  зазначила: «Журналісти звернулися до ЖЕО, але вони "тікають" від відповіді та ненадають чіткого коментара».

Прес-служба «ЖЕО» вважає дане зауваження безпідставним, оскільки з журналістом «Vlasno.info» спілкувалися представники товариства в телефонному режимі та повідомили, що коментар стосовно ситуації по житлового будинку №38, що по вул. Академіка Янгеля, зможе використати з інформації, яка буде оприлюднена на офіційному веб-сайті «Житлово-експлуатаційного об’єднання».

У зв’язку з цим, прес-служба товариства вважає за необхідне звернути  увагу журналістів на необхідності висвітлювати правдиву інформацію, щоб громадськість могла реально оцінити ситуацію без жодних емоційних забарвлень.

 

Змінено графік роботи Центрів обслуговування ТОВ "ЖЕО"

ДО УВАГИ ВІННИЧАН! Шановні мешканці, звертаємо вашу увагу на те, що у Центрах обслуговування ТОВ «Житлово-експлуатаційне...

У "ЖЕО" 17 вінницьких багатоповерхівок перейшли на послугу з управління

Колектив ТОВ «Житлово-експлуатаційне об’єднання» радий вітати мешканців житлових будинків по вул. Князів...

ЖЕО завжди використовує найкращі матеріали у своїй роботі

Нещодавно фахівці ТОВ «ЖЕО» забезпечили виконання робіт з поточного ремонту покрівель на житлових будинках по...

Дружня сім’я «ЖЕО» стала ще більшою

Колектив ТОВ «Житлово-експлуатаційне об’єднання» радий вітати мешканців житлових будинків по вул. Хмельницьке...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up