Як відмовитись від неякісних послуг та подарувати будинку нове життя

  • Автор: Керуюча компанія "Вінниця Комфорт Сервіс"
  • ТОВ "Керуюча компанія" "Вінниця Комфорт Сервіс " - абсолютно нова компанія на ринку управління житлово-комунальним комплексом в місті Вінниці. Ми руйнуємо стереотипи, що склалися у жителів нашого міста по відношенню до сфери ЖКГ. Ми прагнемо зробити нашу діяльність максимально прозорою. Кожен власник житла повинен мати доступ до інформації та можливість висловити свою думку.

  • access_time

Тема створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків не залишає ефірів радіо, телебачення, час від часу з’являється  на шпальтах газет.

«Вирішили створити ОСББ та не знаєте з чого розпочати? Не вистачає управлінських навиків?  Ми допоможемо заощадити кошти та відчути себе повноправним господарем власного помешкання» - мабуть, це фрази дотичні до тих, які вам доводилось чути уже не одноразово. І з цим не можна не погодитись! Тому, давайте викинемо їх із голови!

Так,  у наші дні грамотне управління нерухомістю – це не тільки гарантія її відмінного стану, а й повна відсутність пов’язаних з нею турбот у власників і орендарів. І саме задля якісного управління створюються керуючі компанії. По  суті вони знімають з вас проблеми і вирішують їх самостійно, причому – найраціональнішим чином. Але чи доцільним буде повторення заїждженої пластинки?

Звісно ми можемо зробити невеликий «стандартний» екскурс та почати:

 

Ну що, дочитали до крапки? Вітаємо! Ви - герой!

І так чи не кожного разу.

Тому, навіщо повторювати універсальні речі!? Так, компанія дійсно надає ряд усіх тих послуг, але питання в іншому: «що відрізняє її з поміж інших?; чому звернутися потрібно саме до неї?».

Що ж, насправді усе доволі просто: ми можемо стати вам справжніми друзями. І будучи, такою собі командую рятівників, поспішити на допомогу та бути опорою у вирішенні ряду питань пов’язаних із господарською діяльністю вашого будинку.

Занадто самовпевнено та не скромно? І нехай. Кожен з вас сам може переконатись у правдивості цих слів. Усе що необхідно – звернутися до нас, відвідати сайт (vcs.vn.ua) та детально ознайомившись із палітрою послуг просто прийти за адресою та, поспілкувавшись з фахівцями, самостійно зробити висновки.

 

Головне, що характеризує наш стиль роботи, – це комплексний підхід до обслуговування кожного будинку, динамічність і оперативність дій, а також – прозорість фінансових взаємин з клієнтами. Такі, на наш погляд, основні риси, якими має володіти керуюча компанія багатоквартирним будинком, щоб бути ефективною. При обслуговувані будинків ми дотримуємося принципів прозорості в діяльності ОСББ та якості надання послуг. Ми не просто співпрацюємо з нашими клієнтами – ми товаришуємо та співпереживаємо разом із ними.

Олег Лаврік, заступник директора

ТОВ «Вінниця Комфорт Сервіс»

        

 

 

 

 

 

Коментарі (0)
Як відмовитись від неякісних послуг та подарувати будинку нове життя

Тема створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків не залишає ефірів радіо, телебачення, час від часу з’являється ...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up