Вінницькі поети завітали до ЦР «Гармонія»

У ЦР «Гармонія», що по вул.Винниченка 5, в четвер 29 березня,  пройшов поетичний захід «Відчути поезію».

Поети Вінниці зібрались разом, щоб дати можливість людям з порушенням руху, зору та слуху та усім охочим насолодитися гарною поезію. Та люди з порушенням слуху, і з порушенням зору чомусь не прийшли, хоч їх і запрошували. Але захід вийшов яскравий з дружньою атмосферою та беззаперечно чудовою поезією. Свої поезії читали: Віктор Крупка, Віра Ваганова, Маша Шулима, Ірина Федорчук, Галина Рибачук-Прач, Юлія Броварна, Андрій Стебелєв, Валентина Сторожук, Сергій Татчин, Анастасія Ткаченко, Ніна Філатова, Олексій Скрипаченко, Тетяна Шкурак, Олег Ратніков, Марія Остапенко, Ірина Оникіенко.

Усе це різноманіття авторської поезії чуттєво доповнював і створював незабутній настрій грою на саксофоні Сергій Головатюк, який відгукнувся на запрошення і погодився підтримати наш захід.

Також приємно вразила усіх присутніх виконанням романсу Марка Кропивницького «Соловейко» Раїса Василівна Шастун-Нестерчук, актриса Академічного музично-драматичного театру ім.М.К.Садовського. Щоб почути голос такого ґатунку за кордоном, люди платять великі гроші, але в ЦР «Гармонія» на заході «Відчути поезію» він лунав безплатно.


Невимушений та святковий настрій створювали ведучі Андрій Стебелєв та Юлія Броварна. Їх дружні жарти допомагали деяким авторам побороти хвилювання і почуватися впевнено.

Дякую великій команді ЦР «Гармонія» за допомогу в організації й проведенні поетичного заходу «Відчути поезію» (частування кава, чай, солодощі, запрошення на захід, відео фіксація заходу, друк подяк, тощо). Дякую Олені Павлові за те, що розіслала прес-реліз і запросила ЗМІ. Дякую телеканалу ВДТ, медіа «Вінниця-Ок», клубу фотомистецтва «Обрій» за висвітлення нашого заходу. Дякую усім поетам і гостям, які долучились до нашого свята поезії. Це кроки, які ми робимо разом до інклюзивного суспільства.

Більше фото дивіться ТУТ

Коментарі (2)
  • Галина Рибачук-Прач

    Дякую за гарний настрій та чудову зустріч!!!!

    Юрій Прокопенко reply Галина Рибачук-Прач

    Навзаєм Галиночко!
Вінницькій ГО «Гармонія» виповнилося 22 роки!

Вінницькій ГО «Гармонія» 18 березня виповнилося 22 роки! ГО «Гармонію» знають і шанують не тільки...

Презентація книги поезій «Васи́льки» Ірини Зелененької

         На базі освітнього хабу «NotBox» кафедри української літератури Вінницького...

Калитко, Каданов, Куценко – поезія та пісні над вінницькими дахами

         У п’ятницю, 8 липня, я побував на благодійних поетичних читаннях Катерини Калитко,...

Покоління скалічене російською мовною пропагандою

        На мою думку, у теперішніх реаліях, саме мова є однією з ознак поваги й підтримки української...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up