Результати засідання Правління

КИЇВ – 19 жовтня 2016 року. У приміщенні ЮФ «Саєнко Харенко» відбулося чергове засідання Правління Асоціації правників України (АПУ).

Члени Правління затвердили фінансовий звіт за 9 місяців 2016 року. Президент АПУДенис Бугай представив нові проекти Асоціації, направлені на підтримку впровадження судової реформи в країні – формування Громадської ради доброчесності та відбір суддів до Верховного Суду.

У свою чергу, радник АПУ у відносинах з міжнародними організаціями Володимир Саєнко, поділився ідеями щодо поглиблення співпраці з Міжнародною асоціацією юристів та поінформував про успішне зняття технічних обмежень на переказ коштів на користь ІВА. Тож відтепер українські юристи зможуть безперешкодно здійснювати платежі на користь організації, зокрема,  сплачувати членські внески та збори за участь у конференціях.

Регіональні рішення Правління включали затвердження голови Відділення АПУ в Сумській області арбітражного керуючого Євгена Чупруна. Також за результатами виборів було затверджено керівництво Відділення АПУ у Вінницькій області. Головою Відділення став Назар Мартинюк, керуючий партнер ЮФ «Мартінс», а до колегіального органу – ради увійшли Євген Бернада, суддя Вінницького міського суду, Андрій Кадочніков, юрисконсульт Вінницького міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів «Поділля» Міністерства соціальної політики України, Олександр Малик, секретар Вінницького міського суду та Світлана Малиновська, директор Вінницького міського центру з надання безоплатної правової допомоги.

Врешті, було затверджено заступників голови Комітету АПУ з нерухомості та будівництва -Юрія Піту, керуючого партнера ЮФ «Хоменко, Піта і Партнери» та Сергія Смірнова, радника ЮФ Sayenko Kharenko.

Член Правління АПУ, президент Асоціації розвитку суддівського самоврядування України (АРССУ) Володимир Кравчук, представив концепцію проекту «Захист незалежного суду», який виник у результаті збільшення фактів вчинення тиску на суддів, загроз особистій безпеці та порушення гарантій судової незалежності.

Захід «Приховані можливості шлюбних  договорів»

Відділення Асоціації правників України у Вінницькій області спільно з Комітетом АПУ з цивільного, сімейного та спадкового...

Три найбільш вражаючі рекорди в сфері юриспруденції

Хотілося б поділитися з вами одними із найвражаючих рекордів у сфері юриспруденції Найдовший тюремний термін.  У...

Вітаємо з Днем Конституції України!

Друзі! Нам з вами, як нікому, зрозуміла важливість Основного Закону. Документу, яким суспільство закріпило своє прагнення...

Адвокація як спосіб захисту прав - тренінг у Вінниці

24 лютого 2018 року Відділення Асоціації правників України у Вінницькій області спільно із Громадською організацією «Подільське...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up