Почесні відзнаки знайшли своїх власників!!!

Вже впродовж чотирьох років у «Житлово-експлуатаційного об’єднання» стало гарною традицією підводити підсумки спільної діяльності товариства, як виконавця послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій і старших по будинках, як представників співвласників багатоквартирних будинків за поточний рік.

 

Варто зауважити, що даний захід здійснюється у відповідності до розробленого і прийнятого у товаристві Положенням про Почесну відзнаку «Кращий старший по будинку», яким визначено механізм підбиття підсумків роботи старших по будинках, критерії їх оцінки, а також порядок відзначення нагородами ТОВ «ЖЕО» старших по будинках, котрі своєю роботою сприяють товариству у забезпеченні надання споживачам якісних послуг з утримання будинків, споруд і прибудинкових територій.

Так, відповідно до Положення, визначено 10 показників за якими аналізується діяльність старших по будинках та визначаються бали, від 1 до 10, а саме:

-     відвідування зборів, які проводяться у товаристві;

-     відсоток оплати за послуги з утримання будинків;

-     витрати майбутніх періодів;

-     проведення зборів з мешканцями будинків;

-     сума співфінансування на поточний ремонт до місячної суми поточних ремонтів по тарифу;

-     проведення капітальних ремонтів у відсотку до поточних ремонтів по тарифу;

-     запровадження енергоефективних технологій у будинку;

-     отримання інших відзнак міста;

-     організація суботників з мешканцями будинку;

-     надання замовлення на виконання робіт з поточного ремонту.

На підставі такого аналізу формується список із 10 самих рейтингових старших по будинку, тобто тих старших, які за показниками набрали максимальні бали.

 У подальшому ці претенденти заносяться у листи опитування та здійснюється опитування, як  серед старших по будинках, так і  керівників відділів товариства, за результатами яких кандидати отримують додаткові бали.

 Саме у такий демократичний спосіб і визначаються претенденти на І, ІІ та ІІІ місце.

Опрацювавши результати спільної діяльності з старшими по будинку в 2017 році, адміністрація «Житлово-експлуатаційного об’єднання» відзначила найкращих.

Таким чином за результатами роботи у 2017 році в.о. директора «Житлово-експлуатаційного об’єднання» Олександр Майданов вручив почесні відзнаки старшим по будинку.

Найкращим старшим по будинку став Малай Дмитро Гаврилович (вул. Костянтина Василенка, 6а), який отримав Почесну відзнаку товариства та цінний подарунок - мікрохвильову піч.

Друге місце посів старший по будинку по вул. Пирогова, 89а Шелестовський Ігор Валентинович, який отримав диплом "ЖЕО" та цінний подарунок - праску.

Бронзову нагороду – диплом – отримав старший по будинку по вул. М. Литвиненко-Вольгемут, 44 Капля Іван Іванович, який став власником цінного подарунку – електрочайника.

Після вручення відзнак в.о. директора «Житлово-експлуатаційного об’єднання» Олександр Майданов та заступник директора Анатолій Драчишин привітали усіх присутніх з новорічними святами та побажала щоб мир, добро, благополуччя завітали до кожної оселі у Новому 2018 році.

Також до привітань присутніх приєднався начальник відділу капітального ремонту та розвитку житлового господарства Вінницької міської ради Сергій Ткачук та переможці конкурсу.

Хочеться зауважити, що церемонія вручення відзнак відбулась у досить домашній та привітній атмосфері зі святковим настроєм і щирими емоціями.

Змінено графік роботи Центрів обслуговування ТОВ "ЖЕО"

ДО УВАГИ ВІННИЧАН! Шановні мешканці, звертаємо вашу увагу на те, що у Центрах обслуговування ТОВ «Житлово-експлуатаційне...

У "ЖЕО" 17 вінницьких багатоповерхівок перейшли на послугу з управління

Колектив ТОВ «Житлово-експлуатаційне об’єднання» радий вітати мешканців житлових будинків по вул. Князів...

ЖЕО завжди використовує найкращі матеріали у своїй роботі

Нещодавно фахівці ТОВ «ЖЕО» забезпечили виконання робіт з поточного ремонту покрівель на житлових будинках по...

Дружня сім’я «ЖЕО» стала ще більшою

Колектив ТОВ «Житлово-експлуатаційне об’єднання» радий вітати мешканців житлових будинків по вул. Хмельницьке...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up