Особливий режим роботи ВААС на період виборчого процесу 2017

11 березня 2017 року у зв’язку з утворенням у Вінницькій та Чернівецькій областях об’єднаних територіальних громад розпочнеться виборчий процес, пов’язаний з першими виборами депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів.

Нагадуємо, що частиною четвертою статті 15 Закону України “Про місцеві вибори” визначено, що виборчий процес перших місцевих виборів розпочинається за 50 днів до дня виборів.

Відповідно до постанов ЦВК від 24 січня 2017 року за № 6 та від 14 лютого 2017 року №18 перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів Вінницької та Чернівецької областей призначено на неділю, 30 квітня 2017 року.

Тому у період виборчого процесу у Вінницькому апеляційному адміністративному суді встановлено особливий режим роботи для суддів і працівників апарату в позаробочий час, святкові і неробочі дні, а також напередодні та в день виборів.

Так, з метою належної організації роботи Вінницького апеляційного адміністративного суду під час виборчого процесу головою суду Віталієм Кузьмишиним видано наказ від 01 березня 2017 року за № 042-а/г, яким затверджено план основних організаційних заходів для забезпечення апеляційного розгляду адміністративних справ, пов’язаних із виборчим процесом.

Як зазначено у документі, прийом матеріалів і справ, пов’язаних із виборчим процесом Віталій ку сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів, здійснюватиметься цілодобово.

Контроль за виконанням наказу взяв на себе очільник Вінницького апеляційного адміністративного суду Віталій Кузьмишин.

Такий режим роботи у ВААС триватиме до завершення виборчого процесу.

Коментарі (0)
А чи знаєте ви, які спори розглядають адміністративні суди?

Софійка радо розповість вам, що таке адміністративний суд, які спори він розглядає та багато іншого у новому презентаційному...

Коротко про кар’єрні сходинки для тих, хто прагне служити Феміді

Ще з юного віку  діти мріють про свої майбутні професії, обговорюють з ровесниками,  ким вони будуть, коли виростуть....

Що ви знаєте про правосуддя в Україні? Допитлива дівчинка Софійка розповість школярам і не тільки про усе...

Що ви знаєте про правосуддя в Україні? Мандруйте просторами судової системи нашої держави разом із допитливою Софійкою, яка...

Локальні акти суб’єктів владних повноважень не є першорядними при зверненні до суду

Адміністративні суди вказали: документи щодо усунення недоліків залишеної без руху апеляційної скарги мають бути...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:36 Сталося аварійне відключення води на 16 вулицях та одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії «Ранкові зорі» 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up