ОГОЛОШУЄМО НАБІР УЧАСНИКІВ СЕМІНАРУ «ДЕРЖАВА УКРАЇНА: ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ?»

ГО «Центр громадської активності «Результат» спільно з партнерами з ГО «Молода Черкащина» та мережі активної молоді «Творці майбутнього» розпочинають набір на 3-денний семінар «Держава Україна: як це працює?».

ЩО? Ми хочемо реформ в Україні і навіть готові допомагати їх проводити. Але уявімо собі державу як велике підприємство зі своїми департаментами, відділами, філіями, тисячами працюючих людей, виробничими процесами, посадовими інструкціями і контролюючими органами. Чи можна зробити ефективнішою роботу, якщо не розібратися в структурі? Насправді, це все не так складно як здається на перший погляд, або як викладається на уроках правознавства. Наші тренери в цікавій та зрозумілій формі донесуть учасникам:

- Як розподіляються керівні функції в державі і хто за що відповідає?

- Як відбувається фінансування роботи в державі і що таке корупційні ризики?

- Хто і як має забезпечувати законність процесів у державі?

- Хто такі політики і звідки вони беруться?

- Як звичайний громадянин може впливати на політику і багато іншого цікавого.

ДЕ? Наш семінар буде проходити в самому серці цікавезного місця, насиченого природними багатствами, історичними подіями та містичною енергією – у Холодному Яру. Наш семінарський будинок розташований в с. Мельники, Чигиринського району, Чучупаків яр. 5-зіркового сервісу не гарантуємо, але обіцяємо масу хороших вражень, чисте повітря, цілющу криничну воду, здорову їжу, приємну компанію. Життя – напівтаборове: дівчата будуть жити в будиночку, хлопці – у наметах. Буде літній душ, триразове харчування (їжа, приготована на дровах), навчальні матеріали і багато уваги від тренерів та організаторів.

КОЛИ? Упродовж 27 – 29 травня.

ДЛЯ КОГО? Для активних людей від 18 до 30 років з Черкаської, Полтавської, Вінницької та Кіровоградської областей, які хочуть жити в Україні.

ДЛЯ ЧОГО? Для того, щоб стати активними суб’єктами змін у державі, потрібно знати як працює її механізм. Саме для тих, хто розуміє необхідність молодого покоління брати на себе відповідальність та самим творити майбутнє країни, але ще не має достатніх знань і створено цей курс. Він є базовим для активістів НУО, майбутніх політиків та й просто активних громадян, яким набридло плисти за течією, які самі хочуть створювати вітер змін.

Як стати учасником?

Учасники семінарів відбираються на конкурсній основі згідно із заповненими заявками на участь https://goo.gl/IClQx1

Заявки слід заповнити до 24:00 15 травня 2017 року. Про рішення організаторів щодо вашої участі буде повідомлено до 20 травня. Організатори забезпечують тренсфер Черкаси – Мельники – Черкаси, проживання та харчування, усі навчальні матеріали. Дорожні витрати до Черкас учасники покривають самостійно.

Детальніше про мережу «Творці майбутнього» можна прочитати тут http://tvorci.org.ua/ Заповнити анкету, щоб стати членом мережі і постійно отримувати інформацію про нові можливості можна тут https://goo.gl/bbvAOt

З питаннями звертайтеся на пошту [email protected]

Цей семінар проводиться в рамках  проекту «Просування молодіжного активізму в Центральній Україні» за фінансової підтримки NED.

 
Коментарі (0)

 ГО «Центр громадської активності «Результат» у межах всеукраїнської громадської кампанії «Атестація...

У середу, 13 грудня, о 11:30 відбудеться пресконференція «Результати проведення прийому громадян депутатами Вінницької...

ГО «Центр громадської активності «Результат» у межах громадської кампанії «Атестація депутатів місцевих...

Як вінницькі депутати відвідували сесії та комісії у 2022 році

ГО «Центр громадської активності «Результат» у рамках громадської кампанії «Атестація депутатів місцевих...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover коштувала «каскадерам» лише штрафу й протоколу photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up