Новорічне свято в «Гармонії»

На Винниченко 5, в ЦР «Гармонія» 27 грудня, відбулося новорічне свято. Більше ніж 50 людей з інвалідністю, волонтерів, працівників центру реабілітації, гостей – були присутніми на Новорічні зустрічі. Це перший Новий рік який ГО «Гармонія» святкує у стінах нового центру реабілітації збудованого за євро-стандартами з урахуваннями усіх потреб для людей з інвалідністю.Відкрила свято Урядова уповноважена по правам людей з інвалідністю, голова ГО «Гармонія» Раїса Василівна Панасюк. Вона прозвітувала присутнім про те, чого досягла «Гармонія» за 2015-2016 роки, які програми були реалізовані, скільки коштів було залучено завдяки виграним грантам та успішним проектам. Також Раїса Василівна заохочувала всіх бути активними. Використовувати досвід, котрий люди отримують завдяки проектам які впроваджує «Гармонія».Як приклад було наведено кілька проектів, успішно реалізованих за фінансової підтримки Британської Ради та депутата Верховної Ради України Сергія Кудлаєнко в рамках програми «Активні громадяни». Адже ця програма досі діє.

Раїса Василівна тепло привітала всіх присутніх з Різдвом та Новим роком і запевнила, що у зв’язку з новою посадою вона не збирається переїжджати до Києва.

Працівники ЦР «Гармонія» Людмила Нецкіна та Сюзанна Жуковська продемонстрували фото-звіт ГО та ЦР «Гармонія» за 2016 рік доповнюючи його коментарями та поясненнями.

Після цього почалась культурно-розважальна програма. Оксана Крижанівська підготувала цікаві конкурси до яких були залучені всі присутні.А студент Краківської консерваторії Дмитро Головенько зачарував усіх неперевершеною грою на гітарі. Дмитро приїхав до рідної Вінниччини на відпочинок усього на тиждень але прийняв запрошення та виступив в «Гармонії» зігравши дві композиції «Зоряний дощ» і «Танго з блефом».

Не лишились осторонь і гармонійці. Учасниця конкурсів «Повір у себе», «Золотий птах» та «Багряна осінь на Поділлі» Марія Остапенко заспівала пісню «Зима».А імпровізована група з працівників та клієнтів центру виконали музичний номер, котрий підготували до Новорічної зустрічі.В перервах волонтери розносили бутерброди, напої, солодощі та фрукти.Але кульмінацією став святковий виступ вінницького гурту «Зореліт». Цей гурт існує два роки й два роки він підтримує «Гармонію» даючи безкоштовні новорічні концерти для центру реабілітації. Після концерту всі бажаючі мали нагоду сфотографуватися на згадку з гуртом «Зореліт».І на останок відбулася гра «Таємний друг». Гра полягає в тому, що охочий взяти участь, приносить подарунок і його кладуть до загальної коробки. Прізвище учасника пишуть на папері та кладуть разом з прізвищами інших учасників. Потім один ведучій бере з коробки перший-ліпший подарунок, а інший ведучий шляхом сліпого жеребкування витягує папірець з прізвищем учасника, якому дістається цей подарунок. Гра «Таємний друг» навчає людей тому, що не важливо який подарунок ти отримаєш, важливо що ти подаруєш. Тому що немає кращого відчуття, чим відчуття подарованої комусь щирої радості.

 

Коментарі (0)
Вінницькій ГО «Гармонія» виповнилося 22 роки!

Вінницькій ГО «Гармонія» 18 березня виповнилося 22 роки! ГО «Гармонію» знають і шанують не тільки...

Презентація книги поезій «Васи́льки» Ірини Зелененької

         На базі освітнього хабу «NotBox» кафедри української літератури Вінницького...

Калитко, Каданов, Куценко – поезія та пісні над вінницькими дахами

         У п’ятницю, 8 липня, я побував на благодійних поетичних читаннях Катерини Калитко,...

Покоління скалічене російською мовною пропагандою

        На мою думку, у теперішніх реаліях, саме мова є однією з ознак поваги й підтримки української...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover коштувала «каскадерам» лише штрафу й протоколу photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up