Нехай для всіх засяє Різдвяна зірка!

Саме таку назву мав проект ГО "Центр громадської активності "Результат", який наші волонтери реалізовували протягом грудня 2017 - січня 2018 рр.
Основною метою проекту «Нехай для всіх засяє Різдвяна зірка» було створення святкової атмосфери для 90 вихованців Дашівського навчально-реабілітаційного центру Іллінецького району Вінницької обласної ради, частина з яких позбавлені батьківського піклування, інша ж частина – це діти з розумовими вадами. Ми – волонтери ГО «Центр громадської активності «Результат» - мали на меті подарувати їм незабутні дні у стилі різдвяної казки, ознайомити їх з традиціями святкування Різдва шляхом організації та проведення ряду святкових заходів.
І ми сподіваємось, що нам це вдалось!
23 грудня 2017 року наша волонтерська команда розпочала привітання вихованців Дашівського навчально-реабілітаційного центру. Окрім подарунків - розвиваючих іграшок та міні-тренажерів для реабілітації та розвитку діток, журналів, солодощів, одягу, канцелярського приладдя та інструментів для творчості - нам вдалось провести для діток декілька майстер-класів.
1

2

3

4

Наші майстрині напекли дуже красиве імбирне печиво, яке ми розмальовували разом із дітками. Це був захоплюючий процес, під час якого діти не лише вчились майстерності розпису печива, а й розповідали про свої мрії, захоплення, бажання, чим наділяли свої вироби особливою енергетикою!
5

6

7
Окрім того до діток з Дашева завітали школярі з міста Гайсин, які показали цікаву новорічну виставу, яку діти дивились із захопленням, та навіть мали змогу прийняти в ній участь, веселились, розважались і дарували одне одному щирі посмішки та позитивні емоції, багато фотографувались та бавились!
8

9

10
20 січня ми завітали до Дашівського центру знову, щоб привітати діток вже в новому 2018 році! З нами приїхали чудові молоді актори, які показали для вихованців центру різдвяний вертеп. Молодь приїхала в красивих костюмах, з яскравою різдвяною зіркою та гарно підготовленим сценарієм.
11

12

13

14

15
Дітки з центру мали змогу послухати колядки, подивитись вертеп і доторкнутись до різдвяної історії, яку їм "переповідали" - словами, рухами, емоціями - їх однолітки. Для юних акторів це теж був захоплюючий досвід, адже після відвідин дітей, що опинились у складних обставинах, знову і знову переоцінюєш своє життя. Починаєш розуміти, як багато ти маєш в житті і приходить бажання цим ділитись!
16

17
Цей проект був дуже особливий для нас - теплий, душевний і щемливий! Ми були вражена тим, наскільки просто і легко діти обмінюються емоціями, як тонко вони відчувають один одного і передають почуття, нам, дорослим, невідомі! Це надзвичайно!
Ми сподіваємось, що змогли подарувати дітям свято!
18

19

20
Проект «Нехай для всіх засяє Різдвяна зірка» був реалізований ГО "Центр громадської активності "Результат" за фінансової підтримки БФ «Подільська громада» в рамках тематичного фонду «Одна копійка» та за підтримки благодійників та меценатів.

Коментарі (0)

 ГО «Центр громадської активності «Результат» у межах всеукраїнської громадської кампанії «Атестація...

У середу, 13 грудня, о 11:30 відбудеться пресконференція «Результати проведення прийому громадян депутатами Вінницької...

ГО «Центр громадської активності «Результат» у межах громадської кампанії «Атестація депутатів місцевих...

Як вінницькі депутати відвідували сесії та комісії у 2022 році

ГО «Центр громадської активності «Результат» у рамках громадської кампанії «Атестація депутатів місцевих...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up