Кашу маслом не зіпсуєш. Звісно, якщо це масло.

16 січня 2018 року Вінницька обласна психоневрологічна лікарня ім. акад. О.І. Ющенка оголосила закупівлю вершкового масла. Лікарня планувала купити 1650 кг масла і витратити на це 198 тис.грн.

В аукціоні 25 січня прийняло участь 7 учасників. З найдешевшою пропозицією у 147 тис.грн. виграло ТОВ “АСІКС ГРУП”, але з невідомих причин відмовилось підписувати договір, про що повідомило лікарню листом.

масло 1

Наступним учасником, чия пропозиція була найменшою, стала ФОП Бондар Тетяна Петрівна. Саме з нею 20 лютого лікарня уклала договір на поставку вершкового масла на суму 148,5 тис.грн. Економія бюджетних грошей на закупівлі із застосуванням аукціону склала 25%.

Але проаналізувавши документацію підприємиці, варто зазначити, що вона не відповідає умовам, які були визначені лікарнею. Так, наприклад, пропозиція ФОП Бондар Тетяна Петрівна не містить проекту договору та документу, який зазначає особу, уповноважену підписувати документи, сертифікатів якості. За таких умов не відомо, чи необхідна така економія. Адже без сертифіката якості можна отримати під етикеткою «масла солодковершкове селянське 72,5% жиру» що завгодно, зовнішнє схоже на масло.

Зважаючи на ці факти, було надіслано звернення до лікарні щодо перегляду рішення про переможця.

Матеріал підготовлений ГО “Центр громадської активності “Результат” в рамках реалізації проекту «Громадський Ревізор стартує з лікарень Вінниці» за фінансової підтримки Програмної ініціативи «Громадське здоров’я» Міжнародного фонду «Відродження».

Коментарі (0)

 ГО «Центр громадської активності «Результат» у межах всеукраїнської громадської кампанії «Атестація...

У середу, 13 грудня, о 11:30 відбудеться пресконференція «Результати проведення прийому громадян депутатами Вінницької...

ГО «Центр громадської активності «Результат» у межах громадської кампанії «Атестація депутатів місцевих...

Як вінницькі депутати відвідували сесії та комісії у 2022 році

ГО «Центр громадської активності «Результат» у рамках громадської кампанії «Атестація депутатів місцевих...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up