Грузинський національний балет Саакашвілі. Перспективи Української держави

01 березня 2016 року у м. Вінниця відбувся довгоочікуваний концерт “рух за очищення” за яким безпосередньо стоїть один із самих рейтингових політиків – Михайло Саакашвілі. Я і багато не байдужих Вінничан відвідали цей захід. Українці, нажаль, в пошуках політичної трупи, яка змогла б вивести Державу з кризової ситуації, тому зацікавленість людей в грузинах шалена.

Як на мене сам концерт не справив враження. На початку шоу заклик руху “підтримай фінансово”, який був на заставці проектору відразу насторожив. Люди у антракті, по кількості присутніх у залі прирівняли Саакашвілі до Кашпіровського. Потім розпочалися виступи трупи балету “Саакашвілі” – Лещенка та Чумака, які знову ж повторювали свої месседжи з застосуванням чорного піару, відпрацьовані на різних українських телеканалах. Сам майстер балетної сцени – Саакашвілі, також розповідав Народу те, що раніше вже транслювалося, нічого нового. Тому, як на мене, цікавого було мало.

Про політиків можна судити по їх реальним справам. Хочу нагадати, що за першим актом під назвою “реформи” стояв член трупи Саакашвілі – Давід Сакварелідзе, який особисто закликав небайдужих людей, професіоналів взяти участь у реформі прокуратури (http://www.gp.gov.ua/ua/reforms?_m=publications&_t=cat&id=115504). Під цю реформу виділені шалені кошти, створені незалежні конкурсні комісії, але який же результат??? А результат сумний: 71 % керівників – колишні керівники районних чи міських прокуратур, 13 % - колишні перші заступники чи заступники та 16 % - прокурори, які раніше не займали керівні посади. І прошу звернути увагу читачів 0 % - зовнішні кандидати (http://news.liga.net/news/politics/7842326-reforma_prokuratury_v_tsifrakh_i_grafikakh_itogi_konkursnogo_otbora.htm). Мабуть у Сакварелідзе, який крім того очолював одеську прокуратуру не було часу контролювати процес. Тобто, довгоочікувана реформа одного з найкорумпованішого правоохоронного органу провалена це факт, який навіть підтверджує людина, що безпосередньо приймала участь в цій реформі – Віталій Шабунін. До-речі, в газетці, яка роздавалася на концерті Саакашвілі є стаття колишнього заступника генерального прокурора Каська під назвою “як очистити прокуратуру”. Цинічно, чи не правда? Особи, які є в балетній трупі Саакашвілі, тобто - Сакварелідзе, Касько, Шабунін провалюють важливу реформу, а потім всім розказують, що нам заважали її зробити і скидають всю провину на інших. Наскільки я пам’ятаю ми вже не раз це проходили.

Крім того, я вже неодноразово писав про другий акт під назвою “реформи міліції”, що це просто заміна табличок. А за цими реформами також стоїть один із членів грузинської трупи – Ека Згуладзе. Реформи необхідно починати насамперед зі збільшення матеріального забезпечення правоохоронців, а потім вимагати від них належної роботи. Машина без палива нікуди не зрушиться. А під ці псевдо реформи було скорочено велику кількість людей без надання їм альтернативної роботи, тобто людей просто вигнали на вулицю. Хто буде за це відповідати???

Ті хто цікавився зазначеним вище концертом мабуть знайшли багато інформації в інеті про людей хто готував приїзд Саакашвілі у Вінницю. Інформація різноманітна це і Калетники, ударівці навіть інформація про людей Володимира Продивуса. Саме так, популярність Саакашвілі шалена і на низькому старті дуже багато політиканів, які хочуть виступати у його трупі. Українські політичні шоу розкручують грузинських танцюристів. Тому, Українці можуть на виборах отримати кота у мішку.

Мені прикро, бо я кожен день спілкуюся з людьми, які безпосередньо мають відношення до правоохоронної системи і в мене просто немає слів передати ту біль, яку спричинили ці псевдо реформатори. Злочинність в Державі росте швидкими темпами (http://zib.com.ua/ua/121879-genprokuratura_nadala_shokuyuchu_statistiku_schodo_rostu_riv.html), люди тікають в пошуках кращого життя. Грузинські гастролери відтанцюють і поїдуть, вони не понесуть жодної краплі відповідальності за свої дії, а виправляти помилки доведеться як завжди українському Народові.

Чи зможуть Українці змусити сьогоднішню владу працювати? Повірте, Українці – зможуть!!!

Коментарі (2)
  • Анонім

    Хе-хе, очередной "никем", которого оттёрли стать "всем" поплакался. "А результат сумний: 71 % керівників – колишні керівники районних чи міських прокуратур". Гыы, а мы ж тоже в кастинге участвовали, а? И чё? Не проханже? Теперь оно канешна, реформы неправильные.

    Пупкин Вася reply Анонім

    Ты лучше помохи финансово )))))
Український феномен

24 лютого 2022 року в шостій годині ранку мені зателефонував брат і повідомив про початок повномасштабного вторгнення на...

Як ми будемо жити?

Як ми будемо жити? Дев’ятий рік триває війна. У багатьох людей в одну мить змінилося все життя. Хтось втратив найріднішу...

Мій шлях у незалежність

Вересень 1992 року. Хлопчина чотирнадцятирічного віку прийшов у російську школу Вінниці здобувати знання. На плечі майоріла...

Як ніколи назріла тема – судова реформа. 30 років незалежності, до сьогодні ще діють три кодекси радянських часів,...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up