Діти, які змінюють світ!

Рік тому ми - Тетяна Красновецька та Олена Гуменна - членкині ГО «Центр громадської активності «Результат», стали частиною команди всеукраїнського проекту «Агенти змін.Діти». Пройшовши конкурсний відбір серед десятків претендентів, ми стали менторами для майбутніх юних «агентів» та «агенток», які робитимуть тектонічні зрушення в українських містах.

І саме зараз, вже як тренерки проекту «Агенти змін.Діти» хочемо поділитись своїми враженнями про проект і дітей, які змінюють світ!

Для нас проект розпочався із презентації його суті для вінницьких школярів, які, пройшовши етапи відбору, могли стати частиною команди «Агентів змін». Ми надзвичайно щасливі з того, що багато підлітків з Вінниці подолали відбір і сталими одними із 125 щасливчиків, що розпочали 4-х етапне навчання в рамках проекту!

У листопаді 2018 розпочали свою роботу Школи «Агентів змін». Протягом двох етапів ми працювали з підлітками, у яких горять очі, які щирі та мають мрії, ми ж намагались допомогти їм втілити ці мрії у життя! 7 місяців наполегливої праці, регулярних спілкувань та перетворення мрій в масштабні проекти. На наших очах діти брали на себе відповідальність і робили дива в своїх громадах. Хтось відремонтував занедбані стадіони, хтось проводив величезні за розмахом фестивалі, яких не бачили у маленьких селищах, хтось проводив ярмарки для збору коштів хворим діткам. Були екологічні квести, ІТ-екскурсоводи у шкільних музеях, команди допомоги потребуючим, навчання для юних письменників та надихаючі форуми для однолітків.

Ці 7 місяців були наповнені зустрічами та поїздками у різні міста, щоб підтримати тих, хто не побоявся боротись за свою ідею. Випадкові зустрічі у місті, теплі обійми та розповіді про виклики та перемоги, невдачі та успіхи , історії про те, як змінився кожен учасник і як проект вплинув на них. І звісно, команда тренерів, яка сформувалась під час реалізації проекту. Люди, які надихають та запалюють, які працюють на спільний результат та отримують від цього задоволення. Далі буде… Школа "Агенти змін.Діти" здійснює мрії… І наші теж! Адже і ми змінились за цей час!

 

 

Коментарі (0)

 ГО «Центр громадської активності «Результат» у межах всеукраїнської громадської кампанії «Атестація...

У середу, 13 грудня, о 11:30 відбудеться пресконференція «Результати проведення прийому громадян депутатами Вінницької...

ГО «Центр громадської активності «Результат» у межах громадської кампанії «Атестація депутатів місцевих...

Як вінницькі депутати відвідували сесії та комісії у 2022 році

ГО «Центр громадської активності «Результат» у рамках громадської кампанії «Атестація депутатів місцевих...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up