Марія Леванчук

Марія Леванчук

На сайті з 2016 року 5 дописів

Студентка Донецького національного університету імені В. Стуса. Відеоблогер.

УСІ дописи АВТОРА
0 коментарів

Останній день проекту був надзвичайно атмосферний! Хоча я зовсім трохи знімала для влогу, відео все одно вийшло насиченим) За цей тиждень я багато чого зрозуміла, дзіналася, навчилася. Хочу сказати величезне дякую організаторам проекту, за таку чудову можливість! Всі деталі останнього дня та поради для бажаючих кататися...

0 коментарів

Чи можливо кататися вдвох на одному велосипеді? Чи можна залишати свого залізного коня на парковці на всю ніч і чи потрібно окремо платити за велосипед в громадському транспорті? Відповідь на всі ці питання у моєму новому влозі!)

0 коментарів

Через певні проблеми зі звуком, відео за понеділок, мені, на жаль, довелося видалити, проте я продовжую збирати для вас цікавий матеріал. І тому сьогодні буде влог з вівторка) Всі деталі про мої пригоди дорогою до університету та після шукайте там.  

1 коментар

  Так як субота - вихідний день, я переважно каталася в своєму районі і досліджувала лісопарк, як і обіцяла в попередньому влозі. Всі деталі в відео!

7 коментарів

Всім привіт! Мене звати Марія Леванчук! Я студентка, відеоблогер, а також учасниця проекту  "Щоденники велосипедиста", який почався ще у п'ятницю. Велосипед зажди був для мене способом відпочинку, але на цей тиждень - це ще й засіб постійного пересування містом. І скажу вам, для мене це справжній виклик,...

keyboard_arrow_up