Активісти протидіють підняттю цін на проїзд у громадському транспорті

Справжні пристрасті вирують у Вінниці навколо підняття цін на проїзд у громадському транспорті. Люди дорікають міській владі за підняття вартості проїзду. Більшість людей просто дивуються чи обурюються на словах або у фейсбуці, але є у нашому місті активісти, які підкріпляють свої слова діями, не зважаючи на наслідки для стану свого здоров’я. Так громадський активіст, юрист за освітою Вадим Шмагалов вирішив врегулювати це питання в юридичній площині. Він пішов до поліції та написав заяву про перевищення повноважень виконкомом Вінницької міської ради.
Наразі заяву за реєстраційним номером 28251 про відкриття кримінального провадження проти виконкому ВМР за статтями «перевищення службових повноважень та перевищення влади» прийняв слідчий СВ Вінницького ВП ст.лейтинант поліції Стаховський Т.В.

Ось що Вадим Шмагалов написав 22.08.2018 р. у коментарі: «Сьогодні з 13.00 год до 18.00 очікував витягу з ЄРДР по моїй заяві про кримінальне правопорушення з боку виконкому Вінницької міської ради. Виконком перевищив свої повноваження та зловжив владою. На жаль, витягу не отримав. Піднявся тиск, тахікардія. "Швидка", дійсно швидка, за що їй щиро вдячний, доправила мене в першу лікарню, в кардіологію. На моє щастя, я залишився живий, і на щастя пана Сірожі СИНЯВСЬКОГО. Ніколи не думав, що воно, а не він, таке бурмило і хамло. Я йому цього не подарую, нехай знає і боїться. Висловлюю щиру подяку черговому Вінницького міського відділу поліції за його професійні дії і миттєву професійну реакцію. Висловлюю щиру подяку лікарям невідкладної допомоги, за їх миттєвість та професійні дії. Висловлюю щиру подяку лікарям 1 - ї лікарні, які обходили мене, як малу дитину. Прізвища назву пізніше, трішки пізніше. Оклигаю і оприлюдню прізвища дійсно фахівців своєї справи, не дивлячись на "медичну реформу". Щиро вдячний всім, хто не дав мені померти, в тому числі, слідчій Катерині, теплі слова якої підтримували мене до моменту, поки мене не забрала ШВИДКА. Вже після лікарні, в якій я відмовився лежати, бо є незавершені справи і нема чого мені розлежуватись, дізнався, що мою заяву таки передали на розгляд слідчому, а отже зареєстрували в ЄРДР. Невже мій нервовий стан та проблеми з серцем варті того, щоб заява про кримінальне правопорушення була зареєстрована у відповідно до вимог КПК? Варті.»

У приватному повідомленні на моє запитання: «Яким саме юридичним шляхом Ви пропонуєте вінничанам боротись з підвищенням цін на проїзд у громадському транспорті?» - пан Вадим відповів: «На даний час першою справою є підключатись з окремими заявами до моєї заяви про кримінальне правопорушення. Наступний шлях, а він може бути паралельним, позов до суду про скасування незаконного рішення виконкому. Але відтягувати не потрібно».

Тож, якщо ви незгодні з підняттям цін на проїзд у громадському транспорті Вінниці, то у вас є можливість долучитись до вирішення цього питання по закону звернувшись до Вадима Шмагалова.

А якщо згодні, то пишіть у коментарях, чому саме ви вважаєте підняття цін на проїзд – виправданим.

Коментарі (0)
Вінницькій ГО «Гармонія» виповнилося 22 роки!

Вінницькій ГО «Гармонія» 18 березня виповнилося 22 роки! ГО «Гармонію» знають і шанують не тільки...

Презентація книги поезій «Васи́льки» Ірини Зелененької

         На базі освітнього хабу «NotBox» кафедри української літератури Вінницького...

Калитко, Каданов, Куценко – поезія та пісні над вінницькими дахами

         У п’ятницю, 8 липня, я побував на благодійних поетичних читаннях Катерини Калитко,...

Покоління скалічене російською мовною пропагандою

        На мою думку, у теперішніх реаліях, саме мова є однією з ознак поваги й підтримки української...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up