“Свіжість буває лише одна - перша, вона ж і остання” (Новини компаній)

“Свіжість буває лише одна - перша, вона ж і остання”  (Новини компаній)

Ця проста істина є незмінною філософією людей, які творять молочну продукцію “Віньковецький смак”

Беру молоко. Питне пастеризоване, жирність 2,6%. Читаю склад: молоко незбиране, молоко знежирене. Всьо. Термін зберігання - 72 години. Скільки? 72 години. Три доби. Прошу вершкове масло - не ріжте, хай буде ціле. І ряжанку. Давайте дві.
Набираю ще усього - кефіру, йогуртів, сиру. І шоколадного масла. 
Несу мамі.
Мама - ровесниця Віньковецького сирзаводу. Обом через рік буде по 80.

Підприємства - вони як люди. Народжуються, проходять становлення і ріст. Зазнають злети і занепади. Живуть. І чим старіші, тим більш сталі. Особливо бережуть свої правила і традиції.
Тут, у Віньківцях, як намолено. Чи то місце таке. Чи люди. За свій довгий вік - від ручних сепараторів і маслобойки на кінній тязі, сягнувши у ХХІ століття з новітніми технологіями, Віньковецький сирзавод зберіг найдорожче - автентичність продукту. Вся молочка виробляється з молока. З молока з-під корови.

Хто у йогурті живе?
Йогурти - то моя слабкість. Ну дуже я це люблю. Нарешті відкриваю (добре запечатана коробочка:))
Люде добрі.. він живий! Дрижить, рухається і геть не тікає з ложечки.
Як їла - не пам’ятаю. Аж закортіло подивитися, що то воно там у складі - може який гормон щастя додається?

Previous Next

Нічо такого, все абсолютно натуральне. Пектин яблучний, натуральний барвник аннато - це з насіння олеандру, його ще інки використовували. Гуарова камідь - природний емульгатор, що міститься у стручках індійської акації. Ну, молоко, цукор. І фрукти. Багато фруктів.
Нічого дивного. А диво є:)

“Віньковецька колотуха” - свято щодня
Це ряжанка. Підкупила її назва. Бо ж колотуха, як кутя - святкова страва, і готується раз на рік. А тут їж її, не дожидаючи Різдва, коли заманеться. 4% жиру - можна навіть й у піст.

“Наріне” животворяще
“Віньковецький смак” - адепт, виробник і постачальник здорового продукту. І цілком зрозуміло, що тут роблять Наріне.
Це ж як пишався та вірив в успіх свого відкриття академік Левон Ерзинкян, який власне і винайшов чудесну бактерію Lactobacillus acidophilus, що назвав її ім'ям улюбленої онучки!
Наріне - унікальний витвір людства. Повноцінний замінник материнського молока. Між іншим, Віньковецький Наріне дають діточкам від трьох місяців. Дорослим - без вікових обмежень. Вживають його внутрішньо і зовнішньо. Наріне наводить лад у середині тіла, та й зовні. Хоч ним подряпину загоюй. Хоч з нього маску краси накладай:)

То ж про масло. Мама казала, що дуже добре, подібне до того, яке було за часів її молодості. Але трохи не таке. Ну, звісно, тоді й небо було вище, й зорі яскравіші.. Врешті, про смаки та уподобання не сперечаються. Невдячна справа. Усі ми різні, і тим цікаві.
Та єднає нас абсолютно нормальне бажання - мати на столі продукти свіжі, смачні та якісні.
Чому у “Маасдамера” очки? а у чедера немає? Що то є за сирний рулет “по-Віньковецькі”, і з чим його краще - з пивом, чи з вином?
Можна багато розповідати. Але ліпше один раз спробувати. І залипнути у тенетах вишуканого сиру, справжнього масла, казкової колотухи та іншої смакоти Віньковецького сирзаводу.

Previous Next

Купити продукцію “Віньковецького смаку” у нас в Вінниці можна:

  • трамвайна зупинка Ринок “Вишенка”

  • трамвайна зупинка 600-річчя, магазин “Кабанчик”

  • вул. Замостянська, 34а, магазин “Кабанчик” (ринок “Маки”)

  • Ринок “Мрія”, район “Тяжилів”

Сайт компанії: www.vinksmak.com

Обирайте, де вам зручно. І насолоджуйтеся!

Наостаннє. На четвертий день молоко у мами скисло. Свіжого мені не дісталося. А кисле було пречудове:)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up