Харчування на основі ДНК, або генетичне харчування: що це таке? (Новини компаній)

Харчування на основі ДНК, або генетичне харчування: що це таке? (Новини компаній)

Сьогодні підвищити свій імунітет, збалансувати гормональну систему, скинути зайву вагу, уникнути багатьох генетично схильних хвороб, виглядати привабливо і просто продовжити собі життя на 10-20 років, можливо завдяки генетичному харчуванню. При цьому людині не потрібно ковтати таблетки, сидіти на дієтах, мучити себе голодуванням та виснажливими тренуваннями.

Для того, щоб ознайомити вінничан більш детальніше з темою генетичного харчування ми запросили з Києва у Вінницю, лікаря, генетика, імунолога, дієтолога Людмилу Гончарову, яка поділиться своїм практичним досвідом на майстер-класі: “Генетичне харчування: скажи “так” здоров’ю та красі”, який відбудеться 20 грудня о 17.00 год. Для реєстрації перейдіть за посиланням: https://goo.gl/VVFDyp

Що ж ми повинні робити, щоб мати здоров’я, красу та досягти довголіття? Та що ж таке генетичне харчування?

Генетичне харчування – це харчування по вашій генетиці. Якщо коротко, ви харчуєтесь, враховуючи особливості роботи саме вашого організму. Для цього потрібно зробити генетичні тести і на їхній основі створити свою персоналізовану карту харчування. Кожен із нас розуміє, що кожна людина індивідуальна і у кожної своя ДНК.

Тільки завдяки генетичним тестам, ми можемо чітко розуміти, що САМЕ НАМ можна вживати, а що ні.

Все дуже просто: ми повинні вживати продукти, які підходять нам, які відновлюють, оздоровлюють, омолоджують нас, являючись будівельним матеріалом для організму, гормонів, імунної системи, клітин органів і систем, а також не вживати продукти, котрі не сприймаються нашим організмом у зв’язку з генетичними особливостями роботи нашого організму, і які, в свою чергу, являються для нас отрутою, тому що в організмі немає ферментів для їх розщеплення. Такі «не підходящі» продукти викликають алергічні реакції, ріст патогенної мікрофлори, гормональні дисбаланси, серцеві захворювання, аутоімунні захворювання, зниження життєвих сил, аж до онкології. Наприклад, людині не можна їсти спецію – чорний перець, але вона регулярно її включає у свою їжу, у результаті всі продукти, які вона вживає разом з перцем, не засвоюються. Як наслідок починаються процеси, що викликають хронічні захворювання: ревматоїдний артрит, подагру, зниження статевої функції, онкологію, цукровий діабет тощо.

«Харчування по генетиці відразу ж дає відновлення вашої центральної нервової системи, гормонального фону, а гарну фігуру ви отримуєте в подарунок, - розповідає лікар, генетик, імунолог, дієтолог, експерт з системного оздоровлення та омолодження організму Людмила Гончарова. - Головне знати власну генетику, знати, що саме ваша ДНК хоче, чим вона хоче харчуватися, які продукти для неї «так», а які «ніколи». І коли ти її поважаєш, вона поважає тебе, вона правильно працює, вона має всі необхідні ферменти для розщеплення, їй не потрібно нічого додатково приймати, вона працює, як годинник. Якщо ми так будемо ставитися до ДНК, то ми знизимо ризик генетичних захворювань, продовжимо собі молодість, відновимо здоров'я, станемо більш привабливими, повними сил і енергії.  Для цього потрібно просто їсти правильну їжу, в залежності від того коли ви прокинулися 4-5 разів день, та пити воду.»

Є такі захворювання, які передаються безпосередньо від бабусь і дідусів. Наприклад, у пацієнта схильність до атеросклерозу, варикозного розширення вен, інсульту, інфаркту на генетичному рівні жирово-вуглеводного обміну. Якщо зробити генетичний аналіз на продукти маленькій дитині й відповідно до результату змінити її тип харчування, то її схильність до хвороб теж зміниться. І дитина не захворіє цими захворюваннями.

Але змінити  – це найголовніше! Адже традиційно діти й бабусі в межах однієї сім'ї їдять однаково. Захворювання поступово «молодіють», таким чином хвороби, які виникають в онука уже зараз, спостерігалися в його бабусі тільки в 60 років. І тут важливо розуміти, що імунітет знижується з покоління в покоління в такому випадку.

У рамках медичного підходу ми маємо можливість у маленької дитини перебудувати її генетику, тому що завдяки нормалізації харчування ми відновлюємо структуру її ДНК.

Результати генетичного аналізу дають можливість зосередитися на тому, що ми в силах відновити. Усе дуже індивідуально: у деяких випадках людині не можна один продукт, а іноді не можна десять чи навіть дев’яносто продуктів тощо.

За результатами генетичного аналізу можна побачити картину стану організму: які проблеми і зміни органів людина накопичила за своє життя через неправильне харчування і незнання генетичних метаболічних особливостей роботи свого організму.  

Тобто, якщо людина вирішує зайнятися собою й починає діяти, то зміни помітні щодня. Єдиним завданням якої є нагодувати свої органи, інакше організм живитиметься за рахунок еластину та колагену і помилково думатиме, що він може живитися за рахунок жирових відкладень. Але жирові відкладення – це не тільки жир, а і токсини, якими організм живитися не хоче. Усе, що організм не встигає засвоїти, він складає в жирове депо, у жирову клітину, і вона просто збільшується в об'ємі. До того ж кожен кілограм жиру – це  величезна кількість капілярів. І всі ці додаткові кровоносні судини потрібно «обслуговувати», тож маємо колосальне навантаження на серце. Тому гіпертонічний стан у людей з надмірною вагою – це нормально і закономірно, інакше як організм може обслуговувати всі ці запаси?

«Про що я хочу вам сказати, - продовжує Людмила Гончарова, двократний переможець телевізійного проекту «Битви дієтологів» на каналі СТБ: потрібно займатися собою, потрібно розуміти, як ви влаштовані, які фізіологічні основи у вас є, і завдяки яким родзинкам ви завжди будете здоровими та в хорошій формі. І тоді ваші діти завжди будуть здорові, тому що ми ссавці, ми дивимося на своїх батьків. Нам не треба говорити - ми скануємо поведінку автоматично, і це наша природа, і наша фізіологія, ми від неї нікуди не дінемося, тому якщо ви хочете, щоб ваша сім'я, діти були здорові, красиві, успішні, то потрібно починати перш за все з себе.»

Отож, ми самі свідомо чи несвідомо, кожен день вибираємо, що нам їсти. То ж не забувайте, вживаючи правильну їжу, ми можемо впливати на наше здоров’я, красу та довголіття.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Вінниці за сьогодні

19:55 Танцями, піснями та рідким азотом відкрили Літній театр на Тяжилові photo_camera 18:18 Чому вінницький орган може втратити свій голос photo_camera 17:58 Завтра — свято П’ятидесятниці або Трійця: що не можна робити в цей день 17:00 Понад 130 людей потонули у водоймах України всього за два тижні Від читача 14:16 Страх перемен? Пора сказать ему: STOP! 16:55 «Ви можете прийняти посла Австралії?» Дипломат роздавала у Вінниці кенгуру і коал photo_camera 16:01 Минулого тижня на кір захворіли понад 18 вінничан, серед них 11 дітей 14:59 Курс валют НБУ на 15 червня. За скільки сьогодні продають долари? 14:12 Кримінальна парочка: п’яні чоловік та жінка вдерлися до чужого будинку 13:30 Підземний перехід на «Урожаї» почнуть ремонтувати в 2020 році 13:00 Хороші вихідні: синоптики розповіли про погоду на Трійцю 12:33 Легкий червень: скільки днів будуть відпочивати вінничани? 11:58 Петиція до президента: вінничани вимагають перевірку «Енери Вінниці» 11:18 «Соромно фотографувати молодят»: мерія відповіла на петицію про ремонт РАЦСу 10:43 20 вінницьких священників призвали до покаяння за перехід у ПЦУ 10:40 Центр реабілітації «Гармонія» хочуть назвати на честь Раїси Панасюк 10:20 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 10 - 15 червня photo_camera 10:10 На Привокзальній хочуть відкрити інклюзивний центр для дітей 10:03 Поминальна батьківська субота: що не можна робити в цей день 07:30 Прогноз погоди в Вінниці на сьогодні, 15 червня 2019 року
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
keyboard_arrow_up