ДЦП тепер не вирок: вінницький лікар Віген Товмасян робить унікальні операції

ДЦП тепер не вирок: вінницький лікар Віген Товмасян робить унікальні операції

Вінницький лікар Віген Товмасян ставить на ноги дітей із церебральним паралічем. Також хірург оперує вінницьких надзвичайників та бійців, які з різними травмами повертаються із зони ООС.

Лікар, кандидат медичних наук, Віген Товмасян має власну унікальну методику лікування суглобів та церебрального паралічу. Операція відбувається без крові та жодного розрізу.

Нещодавно лікар запропонував усіх вінницьких дітей із ДЦП прооперувати за системою співфінансування із мерією.

Подробиці дивіться у сюжеті «Віти»:

Відео дня

Ми раніше писали про збір коштів на лікування юній вінничанці Валерії Дробинко. У дівчинки діагноз: «Гідроцефалія. Лівосторонійї тетрапарез. ДЦП». 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (36)
  • Василь Голубаха

    Черга на рік вперед! Записався в грудні 2020 р а записали на грудень теж, але були варіанти і нас прийняли раніше терміну. Були сьогодні на прийомі в лікаря Вігена : консультація 10..15 хв після перегліду Ваших знімків і скарг, по суглобах перевіряв по згинанню і відчуттю болю, в общем майже все як роблять інші хірурги до операції. Далі по згоді можете бути проперовані за 20...30 хв і відпочити в готелі деякий час після операції. Тоді йдете додому.  Кажу як пацієнт. Люба операція це хірургічне втручання і ні один лікар ні в одній лікарні недасть гарантії. Миі Ви всі дуже індивідуальні.
  • Читач22

    Является ли ваша методика эффективной при болезни Бехтерева 3 стадии?
  • Ksana Oksana

    Чи лікує лікар Ідіопатичну ходьбу на пальчиках.Вік 12 років.
  • Ksana Oksana

    Чи лікує лікар Ідіопатичну ходьбу на пальчиках вік 12 років.Будь-ласка дайте відповідь.0979777419

keyboard_arrow_up