Допоможіть 10-річній дівчинці побороти хворобу

Допоможіть 10-річній  дівчинці побороти хворобу
  • На операцію 10-річної Вікторії Ковальової потрібно 120 тисяч доларів.
  • З діагнозом мієлодиспластичний синдром (кістковий мозок має лише 10% клітин і вони не виробляються) Віка Ковальова лежить в дитячій обласній лікарні вже майже девять місяців.

Дівчинка потребує трансплантації кісткового мозку за кордоном, тому що родинний донор їй не підійшов. Таку операцію дівчинці можуть зробити у Туреччині і коштує вона 120 тисяч доларів. Батьки завдяки волонтерам та небайдужим людям зібрали вже 5000 доларів. Але це зовсім мало, з огляду на те, що дитині лікарі дають три місяці. Дівчинці раз на вісім днів переливають тромбоцити, і вже вісім місяців вона п'є суху хімію. А ще сподівається на вашу допомогу.

Мама дівчинки Надія Генсіровська тел. (093)67655886,

Номер картки ПриватБанку 4149497872679735

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Данислав Донец

    10-річна Ковальова Вікторія до осені 2017 року мала звичайне дитинство, поки батьки не почали помічати у неї на ніжках синці, які довго не зникали. До того ж,  дитина стала менш активною, та з'явилася блідість на обличчі. Більше читайте тут: https://tsn.ua/dopomoga/vryatuyte-zhittya-10-richnoyi-viki-1192668.html









    Шалом!

    Слава і Хвала і Подяка Господу Богу, Котрий викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!



    Апостоли були святі чудотворці бо НовоЗавітні йудеї - вояки Божиї,яки знали Заповідь - Не робіть ні яких малюнкив й не вконяйтесь їм і з вырою в голос розкаялись й не по своїй заслузі,а з Великої Ласки Любов'ю,Мудрістью и Валадою вустами забороняли,що не від Бога й проголошували те,що Во Славу Божу,Котрому нема улюбленців бо кожног викупив Кров'ю для Своєї Переможної Радісті!



    Нам не потрібні ні свічки ні ікони ні жести, тільки своїми устами з вірою в Всемогутнього!

    Взиавйте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і просити прощення для зменшення прірви за самотужки і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!



    Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей (дословний переклад) праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!



    Боже, нехай же буде Твоя, Досконала воля!

    У Тебе всі часи і терміни!



    і я не притендую,що це все,аможе щось і не так!



    Прорватись скрізь вражину беспредельну криком до Спасителя Вискупителя!



    І спитайте Його - як молитись,щоб через мене стала Твоя Переможна Радість і щоб Прославити Тебе Господь!

    Бо Твоя Викупна Кров Найкоштовниша за кожного!

    Що б ні хто нас не побачив з проханням про допомогу,а тільки з Божей Переможной Радістю!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up