DiabetFest KIEV 2019: приходь на фестиваль для людей з діабетом

DiabetFest KIEV 2019: приходь на фестиваль для людей з діабетом

У Києві 6 квітня відбудеться тематичний фестиваль для людей з діабетом і їх близьких - DiabetFest KIEV 2019.

  • DiabetFest - це унікальний проект! Заходів подібного формату і масштабу в Україні, та й на всьому пострадянському просторі, раніше ще ніхто не проводив. Підтримати івент і взяти участь приїжджають гості не лише з усіх куточків України, а й з інших країн - Білорусь, Молдова, Литва. Тому, його по праву можна вважати міжнародним! Організатор заходу - журнал СахарОК (сахарок.com) за підтримки відомих діабетичних і фармацевтичних компаній.

Ідея створення DiabetFest

"СахарОК" - це журнал для людей з діабетом і про людей з діабетом. Крім усього іншого - новини, огляди останніх діа-новинок, важливі знання, поради експертів і т.п,важливою метою створення та існування журналу завжди була підтримка і  
"солодких" людей.

Тому в 2018 році ми вирішили втілити в життя одну нашу божевільну ідею і створили DiabetFest - масштабну освітньо-розважальну зустріч для людей з діабетом і їх близьких. Після успіху перших двох фестивалів в Києві і Одесі в 2018, ми надихнулися і вирішили проводити подібні зустрічі кілька разів на рік у різних містах країни, а в подальшому, можливо, і за її межами!

Відео дня

Кому варто відвідати фестиваль

Всім, хто має відношення до діабету і хоче знати ще більше. Всім, кому потрібен досвід, спілкування, драйв і нові враження! У вас діабет 1 або 2 типу? У вас є дитина з СД? Можливо ваша друга половинка живе з СД? Або близька вам людина? Ви хочете більше знати і розуміти про СД? Можливо ви ендокринолог і хочете поділитися своїми знаннями і досвідом з людьми з діабетом або іншими фахівцями? Ви лікар, який може посприяти в інформуванні діабетиків про різні новинки в медицині, лікуванні та профілактиці діабету? Якщо ви ствердно відповіли хоча б на 1 пункт, тоді без сумнівів вам варто відвідати DiabetFest і стати частиною нового сучасного діабет-руху, яке увійде в історію!

Що вас чекає на Фестивалі

Щоразу учасників фестивалю чекає насичена програма: виступи провідних ендокринологів країни, зіркових психологів і діабет-блогерів, розіграші призів і ще багато яскравого та цікавого!
Компанії, що працюють в сфері діабету, представляють учасникам свою продукцію, розповідають про останні діа-новинки, проводять навчальні майстер-класи.

На Фестивалі будуть працювати зона здоров'я, де кожен бажаючий зможе безкоштовно:

- здати аналіз на глікозильований гемоглобін,

- перевірити рівень цукру в крові,

- виміряти артеріальний тиск.

Завдяки важливим знанням, позитивному прикладу і досвіду інших людей, заряду мотивації і натхнення, отриманному на фестивалі, люди з ЦД змінюють своє ставлення до захворювання і життя в цілому! Це і є основна ідея і мета створення DiabetFest.

Дізнатися докладніше і зареєструватися на DiabetFest KIEV 2019 можна на офіційному сайті заходу: diabetfest.com

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Орест Лютий

    ПОРОХ- для ПУТІНА ВОРОГ!
  • Максим,

    https://www.youtube.com/watch?v=3RPBc0vplOM
    Порох - моєї Батьківщини ворог!
  • З.А.Глядач

    "У вас є дитина з СД? Можливо ваша друга половинка живе з СД? Або близька вам людина? Ви хочете більше знати і розуміти про СД?"

    Лєхова,якщо вже пишеш,то пиши ПРАВИЛЬНО! Що таке "СД",нацистська служба безпеки(Sicherheitsdienst Reichsführer-SS (SD)?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up