Що новенького у Вінниці натворили

Що новенького у Вінниці натворили
Для Оксани Клименко це перша виставка. Тут є дві її роботи, виконані аквареллю

Роботи художників та скульпторів з гучними іменами та дитячі малюнки можна подивитися в одному місці. У Вінниці в Експоцентрі Торгово-промислової палати відкрилася традиційна виставка «Арт-Галера».

Тут представлені роботи тільки вінницьких митців. Організатори кажуть, що були пропозиції розширити «географію виставки» і запрошувати майстрів з інших областей, але вирішили, що краще дати показати себе вінницьким творцям.

Нарівні з творами іменитих майстрів, у малому залі представлені роботи вихованців більш ніж 10 студій міста. Для Оксани Клименко - це перша виставка. Вона нещодавно захопилася малюванням.

Відео дня

–  Я займаюся у центрі «Барви України». Моя вчителька Світлана Борисівна Телець відібрала на виставку дві мої роботи, виконані аквареллю, - каже Оксана. – Є на виставці й текстильна робота «Павлін-Мавлін» моєї молодшої сестрички Каті.

Заслужений художник України Михайло Бабій входив у виставочний комітет, який відбирав роботи на виставку. Каже, що обирали, враховуючи професійний рівень виконання.

– Якщо в роботі видно думку, яку хотів показати митець, якщо немає професійних хиб, то вона достойна бути на виставці,–  каже художник.– А дитячі роботи дивитися - одне задоволення. Вони всі дуже відверті, я б усі брав на виставку, чесне слово.

Відвідувачка виставки Інна Гуменюк розповіла, що її вразила кількість і різноманіття робіт.

– Я працюю у Вищому художньому професійно-технічному училищі №5. На виставці є роботи наших учнів, мені цікаво було подивитися. Тут є на що подивитися, просто очі розбігаються, –каже Інна. – Найбільше мене вражає різноманітність жанрів, технік, видів робіт. Усі дуже різні і цікаві. Окрім картин тут є і ляльки, і гобелени, скульптури, розпис, витинанки…

Відвідати виставку можна щодня з 10.00 до 19.00 по 20 січня. До речі, роботи які сподобалися, можна придбати. Контакти авторів в адміністраторів виставки на другому поверсі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ols Kat

    На 5-й фотке картину вверх ногами повесили
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія воїна з батальйону НПУ «Захід» 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up