Букет з фруктів чи сертифікат на тренінг? Що їй подарувати на 8 березня

Букет з фруктів чи сертифікат на тренінг? Що їй подарувати на 8 березня
  • Наближається Міжнародний жіночий день — і у чоловіків починається передсвяткова лихоманка. 
  • Якщо представники сильної половини Вінниці все ще не визначилася з подарунками для своїх дорогих жінок, 20minut.ua разом із експертами підкаже, який оригінальний сюрприз зробити.

Розбудити її букетом квітів, подарувати оригінальну ювелірну прикрасу, організувати святкову вечерю в найнесподіванішому місті: романтику в день 8 березня ніхто не відміняв. Але ми пропонуємо більш оригінальні подарунки для коханих і рідних до свята.

Сертифікат на мрію

Сертифікат — це не подарунок, це емоція. Спа-процедури, похід до салону краси, фотосесія, стрибок з парашутом, прогулянка на конях та інше — такий подарунок підійде для тих, хто любить сюрпризи.

А ще можна подарувати абонемент на відвідування спортзалу, уроку танців тощо. Окрім приємного сюрпризу, представниця прекрасної половини отримає користь, новий досвід та яскраві емоції.
 

Відео дня

Антон Силагін, фотограф:

«Всі дівчата люблять фотографуватися. Тим більше на фоні весняних пейзажів і квітів.Тому своїм подругам я дарую сертифікати на фотосесію у студії чи на вулиці. Свято пройде, а емоції на світлинах залишаться назавжди». 
 


Євген Лебедь, власник фітнес-клубу:

«Наближається пляжний сезон, і всі дівчата хочуть бути у чудовій формі. На початку весни представниці прекрасної половини терміново сідають на дієту, займаються вправами для покращення власної фігури. Абонемент у фітнес-клуб, що може бути краще для чарівної панянки до свята».
 


Домашній затишок

Теплий плед, домашні капчики, піжама чи симпатична подушка можуть стати відмінними подарунками на 8 березня. Ще один варіант зробити домашню обстановку приємнішою — набори ароматичних свічок, дифузори для ароматизації кімнати. 

Якщо ваша кохана любить готувати вишукані страви, то ви можете зібрати саме для неї кулінарний набір, враховуючи її інтереси. Туди можуть увійти: книги з кулінарії, натуральні рідкісні прянощі та приправи, кухонні аксесуари, скатертина, а також фартух і шапочка кухаря. 
 


Олександр Очеретний, дизайнер:

«Люблю потішити рідних і дорогих серцю дівчат смачною випічкою. Кулінарія — ще одна моя пристрасть. Вишневий пиріг, створений власними руками, чашка запашного чаю на сніданок — от вам і сюрприз для коханої у святковий весняний день».
 


Тарас Якобчук, власник компанії посуду та аксесуарів:

«Якщо дарувати квіти у цей день, то в розкішній вазі. Не відмовиться ваша єдина від набору порцелянового посуду, столових приборів чи іншого кухонного приладдя. А якщо ви приготуєте коктейль і подасте у нових келихах — її серце розтане».
 


Красиве і корисне

Подарунком жінці на 8 березня може стати і якісна косметика, і засоби для догляду за шкірою та волоссям. Ну й розкішний парфум нікому не завадить.

Жінки обожнюють аксесуари. Модна сумка, ремінець, брошка чи гаманець завжди будуть доречним подарунком і для коханої, і для бабусі. 

Подаруйте гаджет її мрії: модний смартфон і класні навушники, електронна книжка — подарунки приємні і практичні. 

Оплатіть її модне хобі. Якщо ваша дівчина захотіла піти на курси масажу, манікюру, мейкапу, кулінарні майстер-класи чи класи зі створення флористичних букетів — підтримайте її в починаннях.
 


Олександр Теренчук, шоумен:

«Моїй Світлані у це чудове свято я дарую парфуми. Зараз такий розкішний вибір: і аромати класні, і флакони, як витвір мистецтва. А ще моя дружина вегетаріанка. Букет з фруктів до свята — завжди для неї приємний сюрприз».
 



Євгеній Вареніков, телеведучий:

«Моя наречена Антоніна дуже динамічна і знаходиться в постійному русі та розвитку.  Вона весь час вдосконалюється, любить навчатись (навіть зараз вона знову студентка), тому цьогоріч на 8 березня я їй подарую омріяний нею крутий 3-денний тренінг з особистісного розвитку в Києві, на вона відправиться наступного тижня».



Читайте також:

Квіти без приводу, а любов — без сумніву. Вінницькі зірки розповіли про День закоханих

Чи знали ви, що..? Невідомі факти про відомих вінничан 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Віталій Козицький

    Можно много чего подарить, все зависит от интересов и вашего бюджета. Я здесь https://dicentra.ua/vse-rozy/ беру розы для дорогих людей. Смотрите, на сайте можно онлайн все заказать и получить неплохие скидки. Ссылку оставляю, я тут часто покупаю.

  • Джек

    Вообщето это день равноправия и борьбы за свои права, всю суть перевернули и исказили продавцы цветов...

keyboard_arrow_up