З'їдуться спортсмени з дев'яти країн. У Вінниці пройде турнір з олімпійської боротьби

З'їдуться спортсмени з дев'яти країн. У Вінниці пройде турнір з олімпійської боротьби
фото ілюстративне з фейсбук-сторінки «Греко-римська боротьба Вінниця, СК Олімп».
  • В приміщенні спорткомплексу «Здоров'я» проходитиме відкритий всеукраїнський турнір «VINNYTSYA OLYMP OPEN CUP» з трьох видів олімпійської боротьби: греко-римської, вільної, жіночої по віковим категоріям до 14 та до 12 років.
  • Запрошені спортсмени з інших країн. Крім українців, участь братимуть команди з Естонії, Молдови, Азербайджану, Румунії, Польщі, Сербії, Білорусі, Туреччини.

 

Захід, який проведуть вперше, запланований на 18-20 лютого 2022 року. Орієнтовна кількість учасників 500-600 чоловік.

Переможцям та призерам вручать грошові премії. Про це розповіла віцепрезидент Вінницького спортивного клубу з греко-римської боротьби «ОЛІМП» Наталія Токар.

— Проведення такого масштабного заходу одразу з трьох видів боротьби є дуже престижним, важливим і необхідним для відродження і подальшого розвитку в регіоні цих олімпійських видів спорту. Турнір є рейтинговим і саме з Вінниччини стартує змагальний рік дитячій боротьбі. Ці змагання зберуть найкращих борців України, — каже Токар. — Для популяризації олімпійських видів боротьби, мотивації та заохочення юних спортсменів до спорту вищих досягнень, організаційний комітет змагань прийняв рішення запровадити грошові премії переможцям та призерам. 

Відео дня

До речі, на турнірі буде проводитись онлайн-трансляція.

 

Читайте також:

Зниклу у Бершаді жінку знайшли мертвою. У неї залишилася маленька донечка

Евакуюють людей з усіх торгових центрів Вінниці. Що відбувається? (ОНОВЛЕНО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up