«Вовки» проти «Левів»: у Вінниці стартує сезон американського футболу

«Вовки» проти «Левів»:  у Вінниці стартує сезон американського футболу

20 квітня, о 17:00, стадіон Центрального парку чекає на всіх любителів та вболівальників американського футболу. Цієї суботи відбудеться товариський матч між командами «Вовки U15» та «Молотобійці U15». Гра проходитиме в рамках підготовки нашої команди до поїздки на міжнародний турнір у м. Дьєр (Угорщина), а також осіннього чемпіонату ДЮЛАФ.

Попри те, що зустріч має товариський характер, усі спортсмени наполегливо та посилено готуються до матчу, а тому гра обіцяє бути напруженою та багатою на цікаві моменти. Крім того, для кожної з команд це надзвичайний досвід та можливість удосконалити свої професійні вміння та навички.
Протягом гри працюватиме коментатор, який пояснюватиме правила та основні моменти матчу. Також усі присутні зможуть побачити яскраві виступи від цьогорічних чемпіонів України – групи підтримки «Wolves Junior Cheerleaders». Вхід – вільний! 

Наступного дня, 21 квітня, о 14:00 відбудеться перший матч нашої команди у груповому етапі чемпіонату УЛАФ SUPER LEAGUE 2019. Cуперниками «Вовків» стануть львівські «Леви». Вони на сьогодні є віце-чемпіонами минулорічного сезону. «Вовки» ж, у свою чергу, не брали участі в чемпіонаті 2018 року, зробивши перерву для того, щоб удосконалити склад команди та покращити деякі технічні моменти. Чи вдалось їм це – побачимо вже цієї неділі. Обидві команди налаштовані дуже рішуче та серйозно, тому протистояння на полі буде неабияк складним та захопливим.
Окрім цікавої та напруженої гри, на глядачів очікують сюрпризи та запальні виступи команд чирлідерів, а також розіграші від офіційних спонсорів клубу: суші-бару «Yama», мережі магазинів побутової техніки «ТехноТоп», Crossfit Vinnytsia та Planet Fitness. Також всі охочі матимуть змогу придбати фірмову сувенірну продукцію від клубу «Vinnytsia Wolves».
Під час гри працюватиме коментатор, який буде пояснювати основні моменти матчу. Також на вході до стадіону кожен глядач отримає картку із поясненням правил гри. Тому на трибунах знайдеться місце для всіх вболівальників: палких любителів американського футболу і тих, хто тільки знайомиться з цим видовищним та унікальним видом спорту. Гра відбудеться на стадіоні СК «Нива» (вул. Петра Запорожця, 5). Вартість квитка – 30 грн.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up