Вінницькі призери Олімпіад провели урок з майбутніми педагогами

Вінницькі призери Олімпіад провели урок з майбутніми педагогами
7 квітня з нагоди Міжнародного дня спорту заради розвитку та миру на базі Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу пройшла зустріч з уславленими олімпійцями. До вихованців навчального закладу завітали срібний олімпійський призер, дворазовий чемпіон світу з велоспорту Сергій Чернявський (нині – начальник управління з питань сім’ї, молоді та спорту Вінницької облдержадміністрації) та учасник чотирьох Олімпіад, володар двох срібних олімпійських нагород з плавання Павло Хникін (наразі - голова відділення НОК України Вінницької області).

Директор навчального закладу Костянтин Войцехівський нагадав, що з 1998 року в коледжі готують фахівців у сфері фізичної культури та спорту. Серед них – чимало призерів змагань різного рівня. Не дивно, що коледж демонструє високі результати в спартакіадах.

- В обласних спартакіаді серед вишів 1-2 рівнів акредитації за останні 15 років наша збірна ніколи не опускалася нижче третього місця. А в останній, минулорічній, ми стали переможцями, - відзначив  Костянтин Войцехівський.

Олімпійці розповіли про початок свого спортивного шляху і про те, як досягли висот.  

Відео дня

- Разом зі мною на заняття велоспортом записалися приблизно 250 школярів. Згодом серед них залишився я один. Інші не витримали напруженого тренувального процесу, - згадує Сергій Чернявский.

Павло Хникін в юності тренувався до 8 годин на день, включаючи заняття в басейні і тренажерному залі. За день пропливав до 18 км, за рік долав на воді до 2,5-3 тисяч км.

-Нині я також тримаю себе в гарній фізичній формі. Як мінімум, тричі на день відвідую басейн. Як тільки потеплішає, почну їздити на роботу на велосипеді, - підкреслив Павло Хникін.

Олімпійці відповіли на всі запитання учнів, сфотографувалися на згадку з чемпіонами коледжу.  Сергій Чернявський вручив почесні грамоти обласного управління з питань сім’ї, молоді та спорту найкращим спортсменам навчального закладу, а Павло Хникін від відділення НОКУ подарував всьому колективу набір м’ячів. Адміністрація коледжу натомість вручила олімпійцям, які побували на змаганнях в багатьох країнах світу, невеликі символічні глобуси.

Previous Next

           

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up