Вінницькі паралімпійці вибороли дві «бронзи» на чемпіонаті світу з біатлону

Вінницькі паралімпійці вибороли дві «бронзи» на чемпіонаті світу з біатлону
  • Вчора, 15 січня, закінчився другий змагальний день на Чемпіонаті світу з лижних гонок та біатлону серед спортсменів з УОРА та порушеннями зору, який проходить у м. Ліллегаммер (Норвегія). Відзначилися на змаганні наші земляки.

Загалом за вчора Паралімпійська збірна команди України виборола сім медалей.

— Тріумфально для України завершилась спринтерська гонка серед дівчат у класі стоячи. Наші дівчата зайняли увесь подіум! У класі стоячі у чоловіків бронзову медаль виборов вінничанин — Григорій Вовчинський — капітан національної збірної з лижних перегонів та біатлону. А у класі з порушенням зору ще одну «бронзу» приніс Україні вінничан Олександр Казік, — написав у фейсбук голова Вінницької ОДА Сергій Борзов. — Ірина Буй зайняла 4 сходинку турнірної таблиці у класі стоячи серед жінок з УОРА. 

У чемпіонаті світу з лижних перегонів та біатлону у Ліллехаммері (Норвегія), нагадаємо, беруть участь спортсмени з 32 країн світу. Команду України представляють 25 спортсменів з інвалідністю, які виступатимуть у лижних перегонах та біатлоні та боротимуться за добір паралімпійських ліцензій.

Відео дня

 

Читайте також:

Працівникам системи МВС піднімуть зарплати. Коли та на скільки зростуть виплати

В Україні вводять державне регулювання цін на низку продуктів: список та опитування

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up