Вінницька збірна стала «бронзовою» на Кубку України з фрі-файту

Вінницька збірна стала «бронзовою» на Кубку України з фрі-файту

Вінницькі фрі-файтери стали призерами командного Кубку України серед чоловіків, який проходив у м. Дніпро. Наша збірна складалася з представники чотирьох клубів Вінниці: "Нокаут" (там тренує відомий фахівець зі змішаних єдиноборств Олександр Камінський), "Січ", "Патріот", "Сакура", а також тульчинського "Гепард" (керує президент обласної федерації ММА Володимир Соляр).

В кожному матчі билися «стінка на стінку» представники восьми вагових категорій. Стартували 15 збірних областей. В чвертьфіналі вінницька збірна мала змагатися з командою Полтави. Але суперники вирішили відмовитися від бою, зважаючи на потужний і титулований склад наших земляків.

В півфіналі збірна Вінниччини зустрілася з господарями рингу – дніпрянами. Обидві команди здобули по чотири особисті перемоги. Першій бій господарю рингу за очками програв майстер спорту з фрі-файту, чемпіон України Володимир Сакал. Володимир Дєдов виграв за очками і зрівняв рахунок – 1:1.  

Наш кандидат у майстри спорту Ігор Куцький виграв за очками. Майстра спорту міжнародного класу з годзюрю-карате  Івана Карпенка зловили на задушливому прийомі. Поступився за очками Валентин Харченко. Вже 2:3. Далі Олег Нагорний також за очками зрівняв рахунок. Андрій Горбійчук через травму руки не зміг продовжувати бій. І у найпрестижнішій суперважкій категорії Ігор Завера переміг нокаутом – 4:4.        

Відео дня

-Наш капітан Ігор Завера важить 100 кг. А він бився і здолав хлопця, який на 30 кг важче. Чудово провів турнір й Ігор Куцький, який переграв складного суперника. Володимир Дєдов фізично був слабшим свого опонента, але він перехитрив його. Програвали наші хлопці, які не мали достатнього досвіду, – каже тренер збірної Вінниччини Ігор Дишливенко.

Але за очками за сумою всіх боїв, на жаль, вінничани програли дніпрянам на 10 балів. І були вимушені залишити Кубок. Отже, в активі нашої збірної – високе третє місце. Таким чином вінничани повторили свій кращий показник 2016 року. А чемпіонами на цей раз стали фрі-файтери столиці, які в фіналі з рахунком 6:2 здолали дніпрян.

-Трєтє місце – позитивний результат, зважаючи на молодість нашої команди. Її середній вік – 20 років. Кілька наших провідних бійців ще можуть виступати на всеукраїнських змаганнях серед юніорів, – сказав голова Вінницької обласної федерації фрі-файту Вадим Кудіяров.      

        

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up