Вінницька легкоатлетка виборола срібло на міжнародному турнірі в Білорусі

Вінницька легкоатлетка виборола срібло на міжнародному турнірі в Білорусі

Збірна України посіла третє місце на міжнародній юніорській матчевій зустрічі з легкої атлетики у приміщенні (24-25 лютого, Мінськ, Білорусь).

Участь у цьогорічному турнірі взяли десять збірних – України, Білорусі, Іспанії, Латвії, Литви, Естонії, Туреччини, ОАЕ, Азербайджану та Ізраїлю. Про це повідомляє прес-служба Федерації легкої атлетики України.  У Мінську перемогли Тарас Шевцов (стрибки з жердиною, Харківська область) і Тетяна Кравченко (штовхання ядра, Київська область). Другі місця посіли Олександра Левченко (потрійний стрибок, м. Київ), Дар’я Діханова (п’ятиборство, Харківська обл.), Вікторія Ратнікова (60 метрів, Одеська обл.), Артем Левченко (штовхання ядра, Харківська обл.), Олена Жмур (стрибки у висоту, Вінницька обл.) і змішана естафетна команда 4х200 метрів у складі Вікторії Ратнікової (Одеська обл.), Мар’яни Шостак (Львівська обл.), Андрія Василевського (Миколаївська обл.) і Ярослава Демченка (Сумська обл.).

 Очки за треті місця у скарбничку збірної України поклали Вікторія Ковба (1500 метрів, м. Київ), Андрій Авраменко (потрійний стрибок, м. Київ), Марія Ященко (стрибки з жердиною, Київська обл.), Ілля Білик (спортивна ходьба на 5000 метрів, Львівська обл.), Андрій Василевський (60 метрів з бар’єрами, Миколаївська обл.), Данило Горбенко (стрибки у довжину, Донецька обл.) і Антон Мокряк (стрибки у висоту, Кіровоградська обл.).

Олена Жмур – вихованка Вінницкої обласної СДЮСШОР з легкої атлетики. Вона є однією з найперспективніших легкоатлеток нашого регіону.   

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up