Сьогодні «Вінниця біжить». Як будемо бігти і що чекає у парку?

Сьогодні «Вінниця біжить». Як будемо бігти і що чекає у парку?
  • 27 травня тисячі вінничан і гостей міста відчують себе справжніми спортсменами.
  • Масовий забіг на дві дистанції, 1 км та 9 км, подарує всім учасникам яскраві емоції.
  • Переможці отримають грошові винагороди.
  • Крім цього, серед усіх учасників забігу розіграють подорож до Будапешту та багато інших цінних призів

Історія вінницького забігу розпочалася у 2015 році. Тоді у ньому взяли участь приблизно п’ять тисяч людей. Третій рік поспіль «Вінниця біжить» надихає всіх на заняття спортом та здоровий спосіб життя.

Приходьте 27 травня на площу перед «Книжкою», Хмельницьке шосе, 7.

З 10.00 до 11.00 буде проходити реєстрація учасників. На пунктах реєстрації отримайте стартовий номер і оберіть свою дистанцію.

Відео дня

1 км - для всіх бажаючих, не залежно від віку та фізичної підготовки.

9 км - для всіх бажаючих, учасникам молодшим 16-ти років на цій дистанції потрібно мати письмову згоду батьків.

Протягом години, доки триватиме реєстрація, сцена біля «Книжки» стане розважальним майданчиком. Для всіх присутніх буде проходити концертна програма, вікторина, привітання, розминка перед стартом.

Об 11.00 стартують учасники забігу на дистанцію 9 км. За кілька хвилин стартують бігуни на дистанцію 1 км. 

На всіх дистанціях будуть знаходитися спостережні пункти, де 30 суддів наглядатимуть за дотриманням правил. По маршруту будуть пункти гідрації, де бігуни зможуть освіжитися, попити води.

Фінішуємо у Центральному парку ім. Горького. Три переможці серед жінок та чоловіків, які першими подолають дистанцію 9 км, отримають медалі та грошові винагороди.

1 місце - 5000 грн

2 місце - 3000 грн

3 місце - 1000 грн

Після нагородженя переможців, серед усіх учасників забігу, незалежно від обраної дистанції та результату, розіграють безліч цінних призів. А саме: наручні годинники, спортивні пляшки, електроприлади, сертифікати в розважальні та оздоровчі центри. Крім того, всі учасники «Вінниця біжить» матимуть шанс стати щасливими власниками путівки на двох до Будапешту.

Абсолютно кожна людина, яка отримала стартовий номер, автоматично стає учасником розіграшу. Тому зберігайте номер до самого кінця свята, адже розіграш призів буде проводитися за вашими індивідуальними номерами.

О 16.00 розіграш цінних призів буде проводитися серед передплатників газети RIA. Головні призи розіграшу — путівка на двох до французького Діснейленду і новенький велосипед від магазину «ВелоЛіга», вартістю 16 тисяч гривень.

Кожен передплатник RIA автоматично стає учасником розіграшу цих та інших призів. До речі, передплатити газету ви можете прямо зараз. Телефонуйте за номером 555-122 та ставайте учасником усіх розіграшів.

Віп-партнер свята, мережа супермаркетів «Грош», підготувала всім учасникам забігу окремі, несподівані і дуже приємні подарунки.

— Ми підтримуємо спорт та здоровий спосіб життя, — говорить Олександр Третяк, керівник відділу маркетингу мережі супермаркетів «Грош». — Тим паче, якщо люди полюбляють наші смачні та поживні салати, побігати після них - мила справа. Готуємо для всіх учасників забігу близько двохсот подарунків від нас та нашого партнера «Монделис Украина».

Під час Вінниця біжить перекриють рух транспорту

На період з 10.30 до 12.00 тимчасово буде перекритий рух транспорту на вулицях: Хмельницьке шосе (від перехрестя з вулиці Магістратської до площі Гагаріна), Соборній (на ділянці від площі Гагаріна до вулиці Театральної), Театральній (на ділянці від вулиці Соборної до вулиці Магістратської).

А з 10.30 до 13.30 тимчасово перекриють рух транспорту на Хмельницькому шосе (від перехрестя з вулиці Магістратської до проспекту Космонавтів в обох напрямках), проспекту Космонавтів (на ділянці від Хмельницького шосе до вулиці Келецької в обох напрямках). А також – на Магістратській (на ділянці від Хмельницького шосе до вулиці Театральної), Театральній (від вулиці Магістратської до вулиці Соборної).

Об'їжджати ці ділянки слід вулицями Лесі Українки, Генерала Арабея, Максимовича, пр. Юності, Келецькою, Гоголя, Владислава Городецького та Князів Коріатовичів.

Партнери «Вінниця біжить»

ВІП-партнер: Мережа супермаркетів ГРОШ

Ексклюзивні партнери: медтехніка OMRON, ВелоЛіга

Офіційні партнери: Бліц-таксі 555-444, Український Центр Кінезітерапії, кава Жокей, Поліграфія Ідеї Успіху, центр дитячої офтальмології «Зорик», ТМ Ласунка, поліграфія Консоль, агентство нерухомості "Благоустрій". Туристичні партнери Мер-Ка-Ба та Аккорд Тур.

 Читайте також:

«Вінниця біжить». Мрієш подобатись - змінюйся з нами
Біг - нова міська культура
«Вінниця біжить» змінює маршрут - Соборну не перекриваємо
"Вінниця біжить" за місяць. Найстарший бігун вже готовий

Серед учасників «Вінниця біжить» розіграють подорож на двох
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled 09:18 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up