«Вінниця спортивна» — серед лауреатів конкурсу телепрограм «Світ спорту»

«Вінниця спортивна» — серед лауреатів конкурсу телепрограм «Світ спорту»
  • До Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку НОК провів нагородження лауреатів ХІV Всеукраїнського конкурсу телепрограм «Світ спорту».
  • Він був заснований за ініціативи Луганського обласного відділення НОК та його колишнього голови Миколи Кравченка. Проводиться, починаючи з 2003 року.

Цього року на розгляд журі, у складі якого були відомі телевізійні журналісти, діячі культури та мистецтв, уславлені олімпійці, свої роботи надіслали 36 організацій із різних регіонів країни. Вони представили 105 телевізійних робіт. Приємно, що серед лауреатів виявився й вінничанин Євген Лигін зі своїм авторським проектом «Вінниця спортивна».

 – Наразі стартував другий сезон проекту «Вінниця спортивна».  Раніше він виходив, як телепередача на каналі «ВІТА». А нині продовжує існування у вигляді відеоблогу (на «Ютуб-каналі»). Як завжди, будемо роботи огляд різних спортивних секцій у Вінниці. Але трохи в іншому вигляді. Тепер буде більше вільного спілкування із громадою міста. Вінничани розповідатимуть, що вони чули про той чи інший вид спорту. Або чи чули про нього взагалі. І лише після цього ми робитимемо огляд цього спортивного напрямку, – сказав Євген Лигін.

Урочистості відбулися в Університеті державної фіскальної служби в Ірпені (Київщина). Вітали призерів конкурсу президент НОК України Сергій Бубка, ректор Університету державної фіскальної служби Павло Пашко, голова Київського обласного відділення НОК Ігор Малинський, перший заступник міського голови міста Ірпінь Олександр Маркушин.

Відео дня

– Перемога у цьому конкурсі є дуже значимою для мене. Приємно було отримувати нагороду із рук такої видатної людини, як Сергій Бубка. Також цікаво було познайомитися і поспілкуватися з колегами та побачити, як знімають спортивні передачі в інших регіонах, – каже  Євген Лигін.   

 

Лауреати ХІV Всеукраїнського конкурсу телевізійних программ «Світ спорту»

«За найкраще розкриття ідей олімпізму» — Фільм «180-річчя Олексія Бутовського» (ТРК Інтер-Полтава)

«Спорт для всіх» — Фільм «Досконалість руху» (Кафедра журналістики та філології Сумського державного університету)

«За найкраще висвітлення спортивного життя регіону»

  • Програма «День за днем» (Філія ПАТ НСТУ Кіровоградська регіональна дирекція);
  • Відеопортал «Ужінформ», м. Ужгород;
  • Спортивний проект «Вінниця спортивна». Спортивний блог. Керівник проекту Євген Лигін;
  • Телерадіокомпанія «Лотел-СКТБ», м. Нетішин, Хмельницька обл.

 

«Надії спортивного телебачення» — Фільм «Фізкультура в нашому житті» Лисичанської загальноосвітньої школи I-II ступенів №9

«За найкраще розкриття теми «Особистість у спорті» — Телевізійний фільм «Геній висоти». Автор: Анна Клименко, оператор: Владислав Череватий (ТРК «Алекс», м. Запоріжжя)

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sveta Lygina

    Вітаю синок,ти найкращий!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up