«Прем’єр-Нива» виграла домашній Кубок України з футзалу серед юнаків 2009 р.н.

«Прем’єр-Нива» виграла домашній Кубок України з футзалу серед юнаків 2009 р.н.

Минулого тижня вінницька команда «Темп-Auto.RIA» посіла високе третє місце на домашньому Кубку України з футзалу серед юнаків 2010 р.н. (до 8 років). А 21 грудня ще один наш колектив, «Прем’єр-Нива» стала володарем Кубку країни серед на рік старших спортсменів, 2009 р.н. Ці змагання також відбувалися у місті над Бугом, на базі СК «Нокаут» і СК «Вінниця». 

В Кубку взяли участь 16 команд, розбитих на групи. «Прем’єр-Нива» 2009 р.н. (тренери – Олександр Гайдаржи, Андрій Панчук) на груповому етапі здолала колективи Енергодару (Запорізька область), Херсону і Роздільної (Одеська область).

В ¼ фіналу нивівці зіграли з ФК «Вікторія» (Одеса) і розгромили суперника із рахунком 6:1. В ½ фіналу вони перемогли «Іллічівець» (Чорноморськ, Одеська область) – 2:1.

В фіналі «Прем’єр-Нива» приймала «Ураган» (Івано-Франківськ). Основна частина цього вирішального двобою завершилася із рахунком 1:1, а в серії пенальті вінничани виявилися сильнішими – 3:2. В поєдинку за бронзу «Іллічівець» здолав «Дніпро-80» (Черкаси) – 3:1.

Відео дня

– Півфінал і фінал були важкими, адже по ходу цих матчів ми поступалися. Більшість суперників не знали один одного, тому грати було непросто. Наша команда виграла чимало турнірів, а ось на офіційному змаганні ми перемогли вперше, – сказав Андрій Панчук.  

На урочистому закритті були вручені індивідуальні призи. Кращим гравцем «Прем’єр-Нива» виявився Роман Ковальов. А приз «кращому воротарю турніру» розділили два голкіпери цієї команди – Іван Стасюк і Дмитро Оленіченко.  

  

     

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up