«Прєм’єр-Нива» і ОДЮСШ Блохіна-Бєланова обмінялися перемогами у ДЮФЛ України

«Прєм’єр-Нива» і ОДЮСШ Блохіна-Бєланова обмінялися перемогами у ДЮФЛ України

В другому турі ДЮФЛ України (вища ліга) зійшлися кращі футбольні школи нашого краю – «Прєм’єр-Нива» і ОДЮСШ Блохіна-Бєланова. Вони цього разу здобули по дві перемоги у різних вікових категоріях.

2002 р.н. Скасований гол

На стадіоні СК «Нива» «Прєм’єр-Нива» 2002 р.н. приймала ОДЮСШ. Вже на початку першого тайму, на 8-й хвилині, гості забили м’яч. Це сталося після виходу віч-на-віч і помилки нивівських захисників. 0:1.

Наприкінці першого тайму «Прєм’єр-Нива» зрівняла рахунок. Відзначився «у роздягальню» Владислав Соловей.

На 60-й хвилині господарі забивають чистий гол. Рефері із незрозумілих причин відміняє його і натомість призначає вільний удар у ворота ОДЮСШ Блохіна-Бєланова.

Відео дня

Згодом за нічийного рахунку під час виконання стандарту нивівці пішли вперед, і гості відзначилися на контратаці. Це сталося за 15 хвилин до фінішу. 1:2.

– Це вже друга наша поразка в сезоні ДЮФЛ. Ми не планували сьогодні програвати. Наступний матч в гостях проти столичного «Арсеналу» намагатимемося провести краще, – прокоментував тренер «Прєм’єр-Нива» 2002 р.н. Валерій Бровченко. 

2003 р.н. Незрозуміле видалення

На СК «Нива» грали й юнаки 2003 р.н. «Прєм’єр-Нива» приймала ОДЮСШ Блохіна-Бєланова. Вже на початку першого тайму гості забили два м’ячі. Один із них – після індивідуального проходу. Інший – після прострілу. 0:2.

Шанси на порятунок у «Прєм’єр-Ниви» з’явилися після того, як у команди ОДЮСШ Блохіна-Бєланова видалили гравця. Причому в спірній ситуації – за гру рукою в центрі поля.    

Але господарі поля, хоча й багато атакували, не спромоглися в більшості забити хоча б гол престижу.

– Гра мого сина Павла задовольнила. Він зробив гольову передачу, після чого було забито другий м’яч. А ось суддівством незадоволений – не варто було видаляти за гру рукою в центрі поля. Втім, наша команда продемонструвала силу духу і перемогла, – прокоментував заступник Вінницького міського голови Микола Форманюк.  

2004 р.н. Вольова перемога

На стадіоні Палацу дітей та юнацтва ОДЮСШ Блохіна-Бєланова 2004 р.н. приймала «Прєм’єр-Ниву». В першому таймі вигравали господарі поля, які відкрили рахунок.  

Але у перерві нивівці перебудувалися. Зокрема, в складі «Прєм’єр-Ниви» вийшов на поле другий форвард. Це досить швидко принесло свої плоди. Забивали за нивівців Юрій Дармограй (вихід віч-на-віч) та Ілля Збитковський (за рахунок індивідуальних дій). Отже, 1:2 на користь «Прєм’єр-Ниви».

– В цілому ми у дербі з ОДЮСШ Блохіна-Бєланова розійшлися миром. Тобто в двох вікових категоріях здобули перемоги і зазнали двох поразок, – прокоментував тренер «Прєм’єр-Ниви» 2004 р.н. Сергій Шубін.

2005 р.н. Друга перемога нивівців

На стадіоні ВМПДЮ грали й команди 2005 р.н. ОДЮСШ Блохіна-Бєланова поступилася «Прєм’єр-Ниві». Забивали Тарас Пастух і Артем Пасічник. Отже, 0:2, друга поспіль перемога колективу Олександра Гуріна і Олега Шумовицького.

– Рахунок говорить сам за себе. Хоча у суперників також були гольові моменти. Тепер будемо намагатися продовжувати переможну серію, – прокоментував Олександр Гурін.  

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up