Півзахисника вінницької «Ниви» Владислава Палія викликали до студентської збірної України

Півзахисника вінницької «Ниви» Владислава Палія викликали до студентської збірної України

Півзахисника вінницької «Ниви» Владислава Палія вже вдруге викликали на збір студентської збірної України з футболу. Він проходить у Тернополі.

На зборі тренуються 23 футболісти. Вони представляють клуби Прем’єр-ліги, Першої і Другої професійної ліг. В тому числі і з команд-конкурентів вінничан по групі «А»: «Буковини» (Чернівці), «Ниви» (Тернопіль), а також із добре знайомого нам «Агробізнеса» (Волочиськ, Хмельницька область).  

– Виклик до студентської збірної України не став для мене несподіванкою, бо це відбувається вже вдруге. Тому я навіть очікував, що мене викликають. До того ж постійно підтримував спілкування із тренером збірної Анатолієм Івановичем Бузніком, – каже Владислав Палій.

Відео дня

Наразі студентська збірна України готується до виступу на Всесвітній Універсіаді, що відбудеться в липні цього року в Неаполі (Італія). 

– Я, безумовно, докладу всіх зусиль, аби потрапити до заявки національної команди на Всесвітню Універсіаду. Останні збори пройдуть одразу після завершення чемпіонату України у першій і другій лігах. Тоді тренер остаточно визначиться зі складом, – наголошує Владислав Палій.

Владислав Палій також сподівається закріпитися й в основному складі вінницької «Ниви». Півзахисник каже, що плідно працює на тренуваннях, а усе інше вирішуватимуть наставники нашого клубу. Він також оцінив старт «Ниви» в чемпіонаті.

– Шкода, що програла тернополянам у попередньому турі. Гра була рівною. Тепер налаштовуємося на «Чайку», – каже футболіст.  

В.о. президента «Ниви» Вадим Кудіяров одночасно є головою нещодавно створеної Асоціації студентського футболу Вінницької області.

– Ми зібрали студентську збірну області. Створили її на базі футбольної команди Вінницького національного технічного університету. В складі є й професійні гравці «Ниви», які одночасно виступають на чемпіонаті України серед студентів, – розповів Вадим Кудіяров.

За словами пана Кудіярова, наслідком виконаної роботи у студентському футболі Вінниччини є залучення нивівця вже на другий збір студентської збірної України.  

– На жаль, студентську збірну Вінниччини поки що фінансово не підтримують ані обласна державна адміністрація, ані інші структури. Тому всі витрати на неї покриваємо самі, – додав Вадим Кудіяров.

Довідка

Владиславу Палію – 19 років. Родом із Шаргородського району. Першим футбольним тренером був його батько Іван Васильович Палій, директор Шаргородської ДЮСШ.

Пів-сезону Влад відіграв за Вінницьку ОДЮСШ Блохіна-Бєланова у ДЮФЛ України. Далі навчався у столичному Олімпійському коледжі ім. Піддубного (колишнє РВУФК).   

Нині навчається на третьому курсі у Вінницькому державному педагогічному університеті ім. Коцюбинського. Опановує спеціалізацію «фізичне виховання і спорт».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up