Перший спортивний АТОМ-HUB у Вінниці - незабаром відкриття (Новини компаній)

Перший спортивний АТОМ-HUB у Вінниці - незабаром відкриття (Новини компаній)

За лічені дні на наше місто чекає важлива спортивна подія. Відбудеться відкриття спортивного хабу на базі фітнес центру АТОМ.

Наші гості матимуть змогу отримати знижку на абонементи до 60%.

Ми створюємо новий простір для закоханих у спорт. Тих, хто прагне зовнішньої краси і внутрішньої гармонії. Місце стане головною багатофункціональною платформою для людей різного віку, професій і можливостей. У хабі можна не лише тренуватися, а й відпочивати, розважатися, дивитися кіно, танцювати, брати участь у майстер-класах, просто спілкуватися та обговорювати теми здорового способу життя. Тут ви знайдете коло однодумців, які творять себе самі кожного дня.

Наша мета зібрати якомога більше людей і донести, що здоров'я та краса - один із найважливіших пазлів у житті кожної особистості. Ми розуміємо на які важелі потрібно натискати, щоб почуватися щасливішими, здоровими, красивими і впевненими у собі. Хаб – це, впершу чергу, місце концентрації успішних і здорових, впевнених і цілеспрямованих, які готові ділитися власним досвідом і методами досягнення цілей.

Разом із нашою командою ви навчитесь бути витривалішими та сильнішими. Ви зрозумієте, як заряджати внутрішній «powerbank» і правильно використовувати його ресурс. У наших головах сидять сотні ідей і стількиж можливостей, щоб пропагувати здоровий спосіб життя. Ми відкрита платформа на якій кожен прагне досягти потужних результатів і готовий кайфувати від активного життя.

Критерій успіху визначається двома речами: виглядом із дзеркала і виглядом із вікна. Ми знаємо, що спорт може подарувати прекрасну фізичну форму, блиск в очах, впевнену поставу і внутрішню гармонію. А маючи це –ви з легкістю зміните краєвиди за вашими вікнами і досягнете нових вершин у будь-якій сфері життя.

Тренери нашого фітнес центру запальнички з необмеженим ресурсом, які доведуть вам, що бути здоровим – модно. 

Тренування (йога у повітрі, ТRX, дитячий фітнес, функціональні тренування, model-club) та лекції у спортивному АТОМ-hub доповнюватимуть один одного. Ми поєднуємо у собі освітній центр, тренування та відпочинок.

Вже незабаром заплановані лекції від відомих українських та світових фітнескоучів. Тут ви зможете почути про найновіші дослідження у спорті, дієтології, спортивній медицині.

Наша команда відкрита до співпраці з соціальними проектами та культурними ініціативами, які допоможуть сформувати здорове суспільство. АТОМ-hub - це шлях, що веде до досконалості.

Приходь 23 червняо 18:00 на офіційне відкриття АТОМ-hub за адресою:
вул. 30-р. Перемоги, 9

Усіх гостей чекає яскрава шоу-програма, позитивні враження, сюрпризи.

Ведучий свята Андрій Марцинковський, співає акустичний проект GlORIA, консультує по здоровому харчуванню Тетяна Котик. А ті, хто дотримається червоно-білого дрес-коду, ще й отримають шанс виграти подарунки. Всім новим клієнтам в день відкриття знижка 60% на абонементи.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up