Перед турніром "Road to WWFC" зважування пройшли бійці п’яти країн, серед яких п’ятеро вінничан

Перед турніром "Road to WWFC" зважування пройшли бійці п’яти країн, серед яких п’ятеро вінничан

Завтра, 31 березня, у вінницькому спорткомплексі «Нокаут»  пройде другий  турнір "Road to WWFC" зі змішаних єдиноборств. Початок – о 20.00. 30 березня у ТРЦ «Скай-парк» відбулася церемонія зважування всіх учасників турніру. Її змогли відвідати всі охочі.

Стало відомо, що цього року географія учасників турніру розширилися. На урочистому зважуванні на ваги ставали представники п’яти країн: України, Молдови, Азербайджану, Афганістану та Марокко. Загалом в турнірі візьмуть участь 24 спортсмени.   

– Серед учасників є чемпіон Європи з ушу-саньда, майстер спорту з фрі-файту, майстри вільної вольної боротьби та титуловані представники інших видів спорту. Ліги WWFC дбає про кваліфіковане суддівство та підбирає пари приблизно рівних суперників, – відкриває секрети офіційний регіональний представник Міжнародної бійцівської ліги WWFC, депутат Вінницької міської ради Вадим Кудіяров.

Як повідомив організатор, в рамках турніру відбудеться 12 рейтингових поєдинків у різних вагових категоріях. А також бій за пояс претендента "Road to WWFC"  (у ваговій категорії до 84 кг). Він дає можливість спортсмену далі поборотися за титул чемпіона світу. За цей престижний пояс боротимуться два українці, а також афганець і азербайджанець. 

Відео дня

Серед учасників другого професійного міжнародного турніру зі змішаних єдиноборств будуть п’ять вінничан, яке цілком розраховують на перемогу. Це триразовий чемпіон України серед юніорів з фрі-файту Ігор Куцький, чемпіон області з фрі-файту Сергій Хіміч, майстер спорту з вільної боротьби Сергій Поліщук, призер світу і чемпіон Європи з ушу-саньба Андрій Андрущак, призер чемпіонату України з тайського боксу Іван Бєлієнко, який дебютує у змішаних єдиноборствах       

Змішані єдиноборства (ММА) – один з найпопулярніших видів спорту на планеті. Торік у Вінниці провели перший турнір із серії "Road to WWFC". Він викликав великий інтерес вболівальників і зібрав аншлаг у залі. Тому не дивно, що ідея прижилася. І наприкінці березня у місті над Бугом за підтримки голови Вінницької ОДА Валерія Коровія, Вінницької міської ради та численних партнерів відбудеться другий професійний міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств. Це буде одна з основних спортивних подій року.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up